Volkswagen Polo | Begagnade Volkswagen Polo till salu | Riddermark Bil
Vill du sälja din bil?

Jag vill sälja min bil

Tack för din förfrågan!
Visa formulär igen

VolkswagenBegagnad Volkswagen Polo till salu - Utbud


En begagnad Volkswagen Polo är ett tryggt val.

Vi på Riddermark Bil säljer modellen med garanti och varje exemplar har kontrollerats noga av en expert innan vi satt priset. Jämför gärna olika årsmodeller och versioner. Vi brukar ha flera begagnade Volkswagen Polo att välja mellan även om vi specialiserat oss på att sälja nyare begagnade bilar i bra skick.
 

Kompakt och synnerligen välmeriterad

Volkswagen Polo är inte bara trygg och prisvärd utan bilen har även hög “vill ha faktor” och är inspirerande att köra. Bilen har vunnit WRC (World Rally Championship) flera gånger. En begagnad Volkswagen Polo passar de flesta, utom större barnfamiljer möjligen. Det här är en bil som förändrade kartan för småbilar när den lanserades 1975. Sedan dess har Volkswagen Polo förändrats och moderniserats för att fortsätta att hålla sig i framkant i sitt segment. Volkswagen Polo är en bil som experterna gillar och modellen har vunnit en lång rad priser och bland annat utsetts till årets bil i världen. Den senaste versionen lanserades 2017 och börjar nu bli vanlig på begagnatmarknaden. En begagnad Volkswagen Polo kan köras som automat men det är heller inga problem att hitta en Volkswagen Polo med manuella växlar. Det är också upp till dig om du vill ha en Volkswagen Polo diesel eller om du vill tanka bensin i din Volkswagen Polo. Volkswagen Polo kommer också att lanseras som laddhybrid.


En begagnad Volkswagen Polo är ett tryggt köp

Om du ser en begagnad Volkswagen Polo till salu kan det vara läge att slå till om du vill göra ett tryggt val där du vet vad du får. Detta är en välkonstruerad bil som funnits så länge i Sverige att de flesta mekaniker har vana vid att serva och reparera modellen. En begagnad Volkswagen Polo är, enligt oss på Riddermark Bil, billig i förhållande till vad du får för dina pengar. En begagnad Volkswagen Polo har en funktionell interiör och ett genomtänkt bagageutrymme.
Läs mer
Dölj

Polo till salu

VW Polo 1.2 TSI 5dr (90hk)
Sundsvall
Hemleverans i hela landet
116800 kr
VW Polo 1.2 TSI 5dr (90hk)
Järfälla
Hemleverans i hela landet
112900 kr
VW Polo 1.8 GTI 5dr (192hk)
Sundsvall
Hemleverans i hela landet
174800 kr
VW Polo 1.2 TSI 5dr (90hk) Comfort, Comfortline
Östersund
Hemleverans i hela landet
84900 kr
VW Polo 1.4 5dr (85hk) Comfortline
Järfälla
Hemleverans i hela landet
59800 kr
VW Polo 1.6 TDI 5dr (90hk) Comfortline
Täby
Hemleverans i hela landet
69600 kr
VW Polo 1.4 5dr (85hk) Comfortline
Täby
Hemleverans i hela landet
73800 kr
Du ser nu 1-7 av 7.