Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Volkswagen Passat - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

169 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Volkswagen Passat - En populär kombi på Riddermark Bil

Volkswagen Passat är en pålitlig och rymlig kombi som har etablerat sig som en av de mest populära modellerna från Volkswagen på Riddermark Bil. Med sina imponerande funktioner och stilrena design har Passat blivit en favorit bland både nya och erfarna bilägare. Just nu har vi hela 511 annonser för Volkswagen Passat till försäljning, vilket ger dig en mängd olika alternativ att välja mellan.

Färgpreferenser för Volkswagen Passat - Grå, silver och vit i framkant

En av de första sakerna som många kunder letar efter när de väljer en Passat är färgen. De mest efterfrågade färgerna för Volkswagen Passat är grå, silver och vit. Dessa färger ger bilen en elegant och tidlös look som passar de flesta smaker och stilar.

Bränslealternativ: Diesel och naturgas

När det gäller bränsletyp är det värt att notera att majoriteten av våra Volkswagen Passat kommer med diesel som bränsle. Dieselmodellerna är kända för sin effektivitet och starka prestanda, vilket gör dem till ett populärt val för långresor och familjeutflykter. Men det finns också ett mindre antal Passat-modeller som drivs av naturgas, vilket ger miljövänligare alternativ för dem som värnar om hållbarhet.

Genomsnittliga specifikationer för Volkswagen Passat - Tillverkningsår, körsträcka och prisöversikt

Våra Volkswagen Passat har ett genomsnittligt tillverkningsår på 2018, vilket innebär att de flesta bilarna är relativt nya och har moderna funktioner och teknik ombord. Med tanke på att Passat är en pålitlig och välbekant modell kan du vara säker på att du får en bil som lever upp till dina förväntningar.
När det kommer till körsträcka ligger snittet för våra Volkswagen Passat på cirka 9 250 mil. Det innebär att bilarna har använts men fortfarande har mycket att erbjuda när det gäller prestanda och tillförlitlighet. Volkswagen Passat är känt för

background