Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Om oss

content

”År 2006 sålde jag min allra första bil, en Saab 9-3. Jag fick låna en del av pengarna till bilen av en vän då jag redan hade satsat allt jag hade.


Sedermera hyrde jag en större parkeringsplats och ibland kunde jag sälja 3 bilar på en vecka. Jag fick lära mig det mesta själv. Vissa lärdomar blev lärorika och andra lärdomar blev kostsamma.

Några år har gått och Riddermark Bil är idag ett riktigt företag med flera anläggningar i hela landet. Vi har rekryteringsprocesser, organisationsscheman, styrelsemöten och alla möjliga styrprocesser.

Vi har utvecklat egna nyckeltal som blivit branschstandard. Vi har blivit störst i Sverige på att sälja och köpa begagnade bilar. Vi har byggt egna IT-system. Vi har slagit rekord på rekord men en sak består och det är att vi alltid utgår från dig som kund.

Grundkonceptet är och har alltid varit att sälja prisvärda bilar och att göra tillsynes omöjliga affärer fullt möjliga.

Vi utgår ständigt ifrån att vi behöver dig som kund för att kunna finnas och för att vi skall kunna nå vårt mål om att bli den naturliga marknadsplatsen för såväl köpare som säljare av en begagnad bil.”

– Alexander Riddermark

Våra ledord visar vägen

Ärlighet

Vi gillar transparans. Det gör det enklare för dig som kund att veta vad du kan förvänta dig av din affär hos oss.

Ansvar

Vi tar vårt ansvar och finns till hjälp både före, under och efter din affär. Vi hjälps åt internt för att skapa bra kundupplevelser.

Respekt

Vi vet att en bilaffär är ett av dina viktigaste köp och vi hittar lösningar för alla kunders olika behov och möjligheter.

Engagemang

Vi vill alltid göra det lilla extra för våra kunder, och tänker gärna utanför boxen. Vi älskar helt enkelt att utvecklas efter era önskemål.

Trygghet

Våra ledord skapar vår gemensamma företagskultur. Det gör att du kan känna dig trygg genom alla steg av din billafär hos oss.

background