content

Att köpa bil på
Riddermark Bil

Att köpa bil på Riddermark Bil

Det är svårt att hitta andra bilhandlare som erbjuder över 2500 leveransklara objekt i lager. Vi är helt enkelt störst i landet på begagnade bilar och vi är därför det optimala valet för alla som går i bilköpartankar. Kanske är det dags att köpa en elbil, större bil eller kanske är det dags att köpa den allra första bilen? Oavsett kan vi garantera att vi har bilen för er.Att köpa bil hos oss är precis lika enkelt som det låter:

1. Kontakta oss. Maila, chatta, ring, fyll i formuläret på bilens annonssida eller besök någon av våra butiker. Våra säljare finns redo att hjälpa dig med alla dina frågor, alla dagar i veckan

2. Reservera bilen du vill ha. Vi säljer många bilar varje dag och har ofta fler intressenter på samma bil. Stämmer bilen överens med dina krav? Reservera den för att provköra i butik eller för att få bilen levererad till din dörr.

3. Medan du provkör din nya bil förbereder vi allt det praktiska. Vi hjälper dig med allt från försäkring, garantier, finansiering, vinter- eller sommarhjul, ägarbyten etc. Både för din nya bil och din eventuella inbytesbil.

4. Nu är det bara att njuta av din nya bil! Vi finns här för dig 7 dagar i veckan om du har frågor om ditt bilköp.

Skall du besöka någon av våra butiker?

Vi har 14 butiker fyllda med begagnade bilar och trevlig personal som gärna tar emot dig. För att se våra butiker och öppettider klicka här

background