Köp Volkswagen Tiguan - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

117 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Kraft och elegans i en bil - upptäck Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan är en SUV som imponerar på alla nivåer. Med sin sportiga design, kraftfulla prestanda och en mängd imponerande funktioner, är detta en bil som passar perfekt för den som vill ha det bästa av allt.

Lyxig design och kraftfull prestanda

Designen på Volkswagen Tiguan är enkel men elegant och sportig. De strömlinjeformade linjerna ger bilen en dynamisk och modern look som garanterat kommer att dra blickarna till sig. Det finns också massor av personliga valmöjligheter tillgängliga, som till exempel läderklädda stolar och unika fälgar, så att du kan göra din Volkswagen Tiguan ännu mer unik.
Men Volkswagen Tiguan handlar inte bara om utseende, den handlar också om prestanda. Den kraftfulla motorn ger en fantastisk acceleration och imponerande styrka. Dessutom finns det en mängd olika körlägen att välja mellan, så att du kan hitta det som passar dig bäst - från sportig till avslappnad körning.

Trygghet och bekvämlighet i fokus med avancerade säkerhetsfunktioner och modern teknik

När det gäller säkerhet har Volkswagen Tiguan allt som behövs för att du ska kunna känna dig trygg bakom ratten. Bilen har en mängd imponerande funktioner som till exempel adaptiv farthållare och filhållningsassistans, som hjälper dig att undvika farliga situationer på vägen. Dessutom finns det en mängd olika airbags och andra säkerhetsfunktioner som skyddar både förare och passagerare.
Slutligen är Volkswagen Tiguan utrustad med massor av funktioner som gör körningen bekväm och underhållande. Från det högkvalitativa ljudsystemet till den stilfulla infotainmentskärmen, finns allt du behöver för att njuta av din resa. Med en Volkswagen Tiguan kommer du inte bara fram till din destination i stil, du kommer också att njuta av resan dit.

background