Lediga tjänster

content


Stolt leder och utvecklar vi kundens mest attraktiva marknadsplats genom att ständigt förbättra och förändra samt alltid vara lyhörda och ärliga.


Med en tillväxt på 50% per år är våra medarbetare vana vid förändring vilket är precis vad vi gör; vi förändrar och förbättrar bilbranschen. Detta gör vi genom att lyhört lyssna på varandra och våra kunder samt innovativt skapa nya lösningar som förbättrar vår verksamhet.

För oss är Ärlighet, Engagemang, Respekt, Ansvar och Trygghet viktiga och naturliga sidor hos oss själva och för de som med enkelhet kan identifiera sig med ovanstående ord kan vi inte bara erbjuda goda utvecklingsmöjligheter utan även en chans att få uppleva egenskapade resultat av förändring direkt från första parkett.Se lediga tjänster

Vi är en av landets mest attraktiva arbetsplatser

Drivna

Vi ger allt vi har och vi brinner för att pusha oss själva över nya gränser och slå gamla rekord.

Engagerade

Vi är genuint målinriktade och vi jobbar bäst med sylvasst fokus på våra gemensamma mål.

Lagspelare

Vi är teamplayers som drivs av att utvecklas och tillsammans få skapa den perfekta gruppdynamiken.

Vill du bli en av oss?

Just nu söker vi b.l.a Säljare, Inköpare, Fordonstestare, Mekaniker och Annonsproducenter till våra anläggningar i Stockholm. Känner du att du skulle kunna bidra till vår verksamhet? Fyll i formuläret och berätta om dig själv så återkommer vi.

background