Karriär
Karriär
Stolt leder och utvecklar vi kundens mest attraktiva marknadsplats genom att ständigt förbättra och förändra samt alltid vara lyhörda och ärliga.
Drivna

Drivna Vi ger allt vi har och vi brinner för att pusha oss själva över nya gränser och slå gamla rekord.

Tryggt

Engagerade Vi är genuint målinriktade och vi jobbar bäst med sylvasst fokus på våra gemensamma mål.

Lagspelare

Lagspelare Vi är teamplayers som drivs av att utvecklas och tillsammans få skapa den perfekta gruppdynamiken

Vi är en av landets mest attraktiva arbetsplatser.

Med en tillväxt på 50% per år är våra medarbetare vana vid förändring vilket är precis vad vi gör; vi förändrar och förbättrar bilbranschen.

Detta gör vi genom att lyhört lyssna på varandra och våra kunder samt innovativt skapa nya lösningar som förbättrar vår verksamhet.

För oss är Ärlighet, Engagemang, Respekt, Ansvar och Trygghet viktiga och naturliga sidor hos oss själva och för de som med enkelhet kan identifiera sig med ovanstående ord kan vi inte bara erbjuda goda utvecklingsmöjligheter utan även en chans att få uppleva egenskapade resultat av förändring direkt från första parkett.


Se lediga tjänster

Vi satsar på bra gruppdynamik och bygger ständigt nya smarta lösningar vilket gör detta till en attraktiv och rolig arbetsplats. Att vi trots vår storlek kan kännas så familjära är bara ännu ett plus.
Sten-Åke Rydén
Uppdragsförsäljning
Riddermark bil ger dig chansen att utvecklas och utmanas varje dag. Ingen dag är den andra lik för dig som gillar variation. Det bästa är nästan att det känns som en enda stor familj när man kommer till jobbet.
Vendela Arvidsson
Försäljning
Gillar man högt tempo är detta rätt plats att vara på. Vi har bra sammanhållning och högt i tak vilket gör det roligt att gå till jobbet. Att få se sina egna idéer bli till verklighet utvecklar inte bara bolaget utan även mig själv.
Kevin Rehn
Inköp
Det bästa med vår arbetsplats är hur man kan vara så många anställda men ändå känna att vi är en enda stor familj. Att det dessutom händer nya saker hela tiden gör att man aldrig känner sig uttråkad.
Sandra Vainikka
Ekonomi

Vill du bli en av oss?

Just nu söker vi b.l.a Säljare, Inköpare, Fordonstestare, Mekaniker och Annonsproducenter till våra anläggningar i Stockholm.
Känner du att du skulle kunna bidra till vår verksamhet? Fyll i formuläret och berätta om dig själv så återkommer vi.

Du har inte fyllt i följande fält korrekt: E-post