Karriär

Vi är Riddermark Bil

Stolt leder och utvecklar vi bilbranschens mest attraktiva marknadsplats genom att ständigt förbättra och förändra samt alltid vara lyhörda och ärliga.

Drivna

Drivna

Vi ger allt vi har och vi brinner för att pusha oss själva över nya gränser och slå gamla rekord.

Engagerade

Engagerade

Vi är genuint målinriktade och vi jobbar bäst med sylvasst fokus på våra gemensamma mål.

Lagspelare

Lagspelare

Vi är teamplayers som drivs av att utvecklas och tillsammans få skapa den perfekta gruppdynamiken

Vi är en av landets mest attraktiva arbetsplatser.

Med en tillväxt på 50% per år är våra medarbetare vana vid förändring vilket är precis vad vi gör; vi förändrar och förbättrar bilbranschen.

Detta gör vi genom att lyhört lyssna på varandra och våra kunder samt innovativt skapa nya lösningar som förbättrar vår verksamhet.

För oss är Ärlighet, Engagemang, Respekt, Ansvar och Trygghet viktiga och naturliga sidor hos oss själva och för de som med enkelhet kan identifiera sig med ovanstående ord kan vi inte bara erbjuda goda utvecklingsmöjligheter utan även en chans att få uppleva egenskapade resultat av förändring direkt från första parkett.

Vi ligger i framkant när det gäller att skapa arbetslag med både kvinnor och män, något som tyvärr fortfarande är ovanligt i branschen. Här satsas det på bra sammanhållning och ultimat gruppdynamik vilket gör detta till en attraktiv och rolig arbetsplats.
Gunnar Holm Gunnar Holm Uppdragsförsäljning
Riddermark bil ger dig chansen att utvecklas och utmanas varje dag. Ingen dag är den andra lik för dig som gillar variation. Det bästa är nästan att det känns som en enda stor familj när man kommer till jobbet.
Vendela Arvidsson Vendela Arvidsson Försäljning
Gillar man högt tempo är detta rätt plats att vara på. Vi har bra sammanhållning och högt i tak vilket gör det roligt att gå till jobbet. Att få se sina egna idéer bli till verklighet utvecklar inte bara bolaget utan även mig själv.
Kevin Rehn Kevin Rehn Annonsproduktion
Det bästa med vår arbetsplats är hur man kan vara så många anställda men ändå känna att vi är en enda stor familj. Att det dessutom händer nya saker hela tiden gör att man aldrig känner sig uttråkad.
Sandra Vainikka Sandra Vainikka Ekonomi

Från barnskötare till säljare – Riddermark Bil satsar på utbildning


Att komma in som säljare på Riddermark Bil kan både vara tufft men också mycket roligt och lärorikt.   [...]

Läs hela intervjun

Open positions

Östersund

Säljare Östersund

Säljare till Riddermark Bil Östersund Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Idag består bolaget av 7 st. anläggningar i landet med totalt 105 medarbetare.…
Järfälla

Inköpare

Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Idag består bolaget av 7 st. butiker i Stockholm med totalt 100 medarbetare. Bolaget har stark entreprenörsanda trots…
Järfälla

Hjulansvarig / områdeschef

För att kunna säkerställa en hög kvalitet på nuvarande system och hjulaffärer men också för att kunna vidareutveckla och förbättra området sökes nu en hjulansvarig. Riddermark Bil är Sveriges största…
Järfälla

Säljande mötesbokare

Riddermark Bil utökar sin produktportfölj och söker dig som älskar försäljning och trivs med att arbeta med telefonen som ditt främsta redskap. Idag består bolaget av 7 st. butiker i…

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi är ständigt på jakt efter nya drivna medarbetare till vårt bolag och vi rekryterar flera gånger per år.

Känner du att du skulle kunna bidra till vår verksamhet är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan via formuläret.