Köp bil och / eller sälj din bil till oss på Riddermark Bil. Vi har öppet på telefon 8-24 alla 7 dagar i veckan. Varmt välkommen!

content

Att sälja bil till
Riddermark Bil

Att sälja bil till Riddermark Bil

Funderar du på att sälja din bil? Då har du hittat rätt. Vi köper över 2500 bilar i månaden och majoriteten av dem är från privatpersoner. Siffran ökar ständigt och vi ser med andra ord att fler och fler upptäcker fördelarna med att sälja sin bil till oss.En bilförsäljning går snabbt och enkelt i fem steg:

1. Du registrerar bilen på sälj bil sidan. Tre klick, snabbt och enkelt. Din registrering hamnar hos våra inköpare som manuellt gör en värdering baserad på hur marknaden ser ut just nu och hur snabbt din bil beräknas säljas. D.v.s. hur populär och eftertraktad just din bilmodell är.

2. Våra inköpare kontaktar dig. De berättar hur de räknat och vad vi har möjlighet att betala. Här är det viktigt att du som kund berättar om bilen t.ex. behöver en service eller om den har en spricka i vindrutan. Det kan nämligen påverka priset och genom att ta upp detta tidigt slipper du tråkiga överraskningar.

3. Du bestämmer om du tackar ja eller nej. Vår värderingstjänst är kostnadsfri och helt frivillig. Du avgör själv om du vill sälja din bil till oss eller om du t.ex. vill försöka sälja den på egen hand.

4. Vi kommer till dig, eller du till oss. Bilen testas och gås igenom av vår personal antingen i någon av våra butiker eller hemma hos dig. Om bilen beskrivits korrekt får du alltid samma summa som du erbjudits tidigare. Om något fel skulle upptäckas får du ett nytt prisförslag på plats som du får tacka ja eller nej till.

5. Pengarna på kontot. För din trygghet. Vi betalar och signerar kontrakt digitalt för din säkerhet. Du har med andra ord pengarna på kontot innan vår chaufför kör iväg, eller innan du lämnar vår butik. Nu är du klar med din försäljning och kan ta det lugnt. Ägarbyte och lösen av billån eller leasing löser vi. Lika så tvätt och besiktning, så att du kan göra något roligare med din tid.

Vi köper de flesta moderna bilar. Det har ingen betydelse om bilen har ett lån eller är leasad. Däremot tackar vi oftast nej till bilar som är äldre än 10 år, har gått över 20.000 mil, har gått som taxi eller är importerade. Detta för att dessa faktorer påverkar bilens garantiomfattning när bilen skall säljas till nästa kund. Vi vill helt enkelt sälja bilar med bra garantier och göra trygga affärer både med våra köpande och säljande kunder.

Få ett inköpsförslag

Psst! Det affärsförslag du får av oss gäller i alla våra butiker. Varför inte passa på att byta din bil mot någon av våra andra 2500 bilar i lager?

background