Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Se vad våra kunder tycker

Se vad våra kunder tycker

content

Att sälja sin bil till
Riddermark Bil


Därför är det smidigast att sälja just till oss:


1. Du har säkert redan registrerat din bil på vår hemsida. Tre klick, snabbt och enkelt. Din registrering hamnar hos våra inköpare som manuellt gör en värdering baserad på hur marknaden ser ut just nu och hur snabbt din bil beräknas säljas. D.v.s. hur populär och eftertraktad just din bilmodell är.

2. Våra inköpare kontaktar dig. De berättar hur de räknat och vad vi har möjlighet att betala. Här är det viktigt att du som kund berättar om bilen t.ex. behöver en service eller om den har en spricka i vindrutan. Det kan nämligen påverka priset och genom att ta upp detta tidigt slipper både vi och du tråkiga överraskningar.

3. Du bestämmer om du tackar ja eller nej. Vår värderingstjänst är kostnadsfri och helt frivillig. Du avgör själv om du vill sälja din bil till oss eller om du t.ex. vill försöka sälja den på egen hand.

4. Vi kommer till dig inom 24h, oavsett var du bor. Bilen testas och gås igenom av vår chaufför. Om bilen beskrivits korrekt får du alltid samma summa som du erbjudits tidigare. Om något fel skulle upptäckas får du ett nytt prisförslag på plats som du får tacka ja eller nej till.

5. Pengarna på kontot. För din trygghet. Vi betalar och signerar kontraktet digitalt för din säkerhet. Du har med andra ord pengarna på kontot innan vår chaufför kör iväg, eller innan du lämnar vår butik. Nu är du klar med din försäljning och kan ta det lugnt. Ägarbyte och lösen av billån eller leasing löser vi. Lika så tvätt och besiktning, så att du kan göra något roligare med din tid.

Vi köper de flesta moderna bilar. Det har ingen betydelse om bilen har ett lån eller är leasad. Däremot tackar vi oftast nej till bilar som är äldre än 10 år, har gått över 17.000 mil, har gått som taxi eller är importerade. Detta för att dessa faktorer påverkar bilens garantiomfattning när bilen skall säljas till nästa kund. Vi vill helt enkelt sälja bilar med bra garantier och göra trygga affärer både med våra köpande och säljande kunder.

Här kan du som ännu inte registrerat dig få ett inköpsförslag på din bil

Få ett inköpsförslag

Psst! Det affärsförslag du får av oss gäller i alla våra butiker. Varför inte passa på att byta din bil mot någon av våra andra 5000 bilar i lager? Se våra bilar

background