Sälja bil tryggt och enkelt

Vi löser dina lån, ordnar med ägarbyte och löser allt praktiskt åt dig

Värdera min bil
Enkelt Ärligt Tryggt

Sälj din bil snabbt och smidigt

Få din bil värderad redan idag. Du kan också ringa vår inköpsavdelning på tel 0770-710 200

Spela upp filmen

Se hur enkelt och tryggt du säljer din bil till oss

Fem fördelar med att låta oss köpa din bil:

Enkelt

Enkelt

Vi värderar och testar din bil i nuvarande skick, du behöver inte tänka på några förberedelser.

Ärligt

Ärligt

Är din bil korrekt beskriven står vi alltid för vårt bud.


Tryggt

Tryggt

Vi löser dina lån åt dig och ser till att ägarbyten görs på direkten.

Rättvist

Rättvist

Värderingarna görs alltid manuellt av våra kunniga värderingsmän.


Snabbt

Snabbt

Godkänner du vårt bud betalar vi ut pengarna samma dag.

Uppdragsförsäljning är den optimala lösningen när du säljer dina företagsbilar.

Varje år byter företag ut tiotusentals leasingbilar till förmån för nya.
Vilken försäljningsmetod väljer ditt bolag?
Valet är utan tvekan det mest avgörande för att hålla ägandekostnaden på en rimlig nivå. En bils TCO-kostnad (Total Cost of Ownership) kan variera kraftigt beroende på vilken försäljningsmetod som väljs. Uppdragsförsäljning via oss är bevisat effektivt, tryggt och förmånligt.

Bakom varje bil vi säljer finns ett viktigt inköp.

Vårt inköpsteam arbetar hårt för att se till att våra bilhallar är fyllda med bra bilar till konkurrenskraftiga priser. Därför är vi också alltid i behov av att köpa in bilar, och det är där ni som kunder har en värdefull roll. Ni är varmt välkomna att vända er till oss för en snabb och trygg affär där ni får välja om ni vill ha pengarna direkt eller om ni istället vill dra av värdet vid köp av en bil hos oss.

Hur kan jag sälja min bil så smidigt som möjligt?

Att sälja bil måste inte innebära att du själv annonserar ut den och sedan låter okända spekulanter provköra den innan du tar ansvar för all pappersexercis som har att göra med ägarbytet. Sälj din bil till oss på Riddermark Bil så slipper du allt besvär och får din betalning direkt efter det att vi genomfört en värdering av bilen och du godkänt vårt bud.

Många utgår från att de får mindre betalt när de väljer att sälja bil till en bilhandlare men så är det inte alltid. Att sälja bilen själv kräver ofta att man marknadsför den via flera kanaler och har tålamod ifall man vill få ut fullt marknadspris. Även om du tycker att du gjort en rimlig värdering så är det långt ifrån säkert och du får det beloppet. Många köpare kommer att vilja pruta på din bil.

När du låter oss sälja din bil får den en stor målgrupp via våra kontakter och väl inarbetade marknadsföringskanaler. Vi är experter på det här med att sälja begagnad bil och ger dig alltså betalt innan vi själva sålt bilen. Vi kan dessutom hämta bilen hos dig, eller på din arbetsplats, så att du inte behöver lägga ned onödig tid på din bilförsäljning.

Sälja bil Stockholm – vad gäller?

Vad som krävs för att sälja bil beror till viss del på var du bor. Har du en väldigt speciell bil är marknaden, rent geografiskt, ganska stor eftersom potentiella köpare förmodligen kommer att vara beredda att resa en bit för att köpa den. Eller så tar de hjälp av oss för att få bilen levererad. Har du en vanlig modell är utbudet och efterfrågan i Stockholm avgörande för hur snabbt du kan sälja bilen och vad du kommer att få för den.

Hör efter med oss på Riddermark Bil så hjälper vi dig med en värdering som tar hänsyn till detta. Även om ditt önskemål är “sälj min bil nu direkt!” så kan vi hjälpa dig eftersom det inte är ett problem för oss om vi får vänta lite på rätt köpare. Vi köper den direkt av dig och hämtar dessutom bilen hemma hos dig. Du har pengarna på kontot innan du lämnar över bilnycklarna till oss. Rent generellt är Stockholm en väldigt bra marknad, oavsett om du tänker köpa eller sälja bil.

Även om din bil inte står parkerad i Stockholmsregionen eller Östersund (där vi har våra anläggningar) kan vi åta oss att sälja bilen åt dig.

Du kan få mer betalt vid inbyte

Att sälja bil är i många fall en viktig del i att skaffa en ny bil som möter de krav man har för att vardagen ska fungera. Du gör dig av med en bil som inte längre fyller sin funktion och lämnar plats för en som gör det. Det smidigaste sättet att göra detta på är att sälja bil till den handlare där man sedan köper en ny bil. Du lämnar din gamla bil som inbyte.

Vi på Riddermark Bil kan ofta betala bra för inbytesbilar eftersom vi säljer så stora volymer att vi sällan behöver vänta särskilt länge på en ny kund. I de flesta fall gäller det dock att din inbytesbil inte är äldre än tio år. Har du ett äldre fordon finns det många andra bilhandlare i Stockholm som kan hjälpa dig. Inbyten är ett strålande exempel på en form av affär som är bra för både köpare och säljare.

Vi köper gärna din bil

  1. Registrera bilen.
  2. Vi kontaktar dig med ett bud.
  3. Lämna bilen på närmsta Riddermark butik.

Vi köper gärna bilar som är Svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 20.000 mil.