Värdera Bil

Värdera min bil

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort. Vid frågor om försäljning eller värdering av bil, använd vår värderingstjänst genom att klicka på telefonen ovan. Beskriv  alltid ditt fordon så noggrant som möjligt så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. [gravityform id="6" title="false" description="false"]

Spela upp filmen

Fem fördelar med att låta oss köpa din bil:

Låt Stockholms bästa bilfirma värdera bilen

Att själv ta hand om alla faser när det är dags att göra bilaffär kan vara en stor utmaning. Framförallt är det på många sätt svårt att rättvist värdera din bil – speciellt om den är gammal. När det är så många saker att ta hänsyn till kan det vara en god idé att överlämna delar av processen till en professionell bilhandlare. Med Riddermark Bil får du den hjälp du behöver med gedigen erfarenhet i bagaget. Vi har stor respekt för våra kunder och erbjuder dessutom fri värdering av din bil.

Att värdera bilen hos oss

  • - Vi tittar på vilken bilmodell det handlar om, hur många mil den gått och när den servades sist
  • - Vi granskar aktuella annonser och jämför alla fordon i den stil du säljer
  • - Vi avgör priset och meddelar sedan dig
  • - Vi för en dialog med dig huruvida värderingen känns rimlig och vad som är nästa steg
Att överlåta värderingsarbetet till en erfaren bilfirma är inget konstigt. För många är en bilaffär en av de största affärerna i livet och därför är det viktigt att det blir rätt. Med Riddermark Bil får du en fri värdering, oavsett om du ska köpa eller sälja bil. Vi har stor erfarenhet inom bilvärdering och att den är proffsigt genomförd är av största betydelse för att du får ditt förväntade pris. Vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig göra en bra bilaffär. Ta gärna en närmare titt vår hemsida för att ta bekanta dig med vår verksamhet och vår historia.

Använd vår kostnadsfria tjänst för bilvärdering och få ett bud idag.

Vi är särskilt intresserade utav bilar som:
  1. Är svensksålda
  2. Är tillverkade efter 2007
  3. Har gått mindre än 20.000 mil
  Använd verktyget i helskärm här