Värdera bil | Gratis bilvärdering online | Riddermark Bil
Angående COVID-19
Vi erbjuder idag hemleverans av din bil till hela Sverige för dig som vill.
Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl säljare som chaufförer detta för ert och vårt bästa. Läs mer här!

Värdera bil

Vill du veta vad din bil är värd idag? Sälj den till oss! Du får en kostnadsfri värdering av din bil och väljer själv om du vill sälja. 

Gratis värdering

Vi värderar och köper gärna din bil!

Tack för din förfrågan!
Visa formulär igen
  1. Börja värdering online
  2. Bud via telefon
  3. Betalning, kontroll och upphämtning

Vi köper i första hand bilar som är Svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17.000 mil. Vill du hellre ringa? Du når oss på telefon: 08 - 40 022 311

Vad tycker kunderna?

"Sålde min begagnade bil till Riddermark. Ett helt ok bud med tanke på att det var från en bilhandlare, och det var aldrig något tal om prut väl på plats för hämtning av bilen..."

Google my Business - 2020-05-27

Google my Business

Så värderar vi din bil 

En noggrann och personlig värdering.


Vi värderar varje bil noggrant i realtid. Detta för att kunna ge dig en så rättvis värdering som möjligt. Stämmer uppgifterna du anger om bilens skick så står vi för det bud du får. Vi hämtar bilen hos dig och betalar dig på plats. Läs mer i stycket nedan om hur vi värderar.

För att vi ska kunna ge dig rätt slutgiltig värdering måste vi ställa vissa följdfrågor om bilens skick. Vi måste därmed ha ditt telefonnummer för att kunna kontakta dig med ett bud. Fyll i telefonnummer, miltal och registreringsnummer i formuläret ovan så kontaktar vi dig så snart som möjligt, oftast samma dag.

Vid den initiala uträkningen av värdet på en begagnad bil utgår vi från statistik, prognoser och dagsaktuell försäljningsstatistik. Vid den slutgiltiga värderingen väger vi in ytterligare variabler för just din bils skick. Exempelvis påverkas priset av bilens skick av plåt och lack, servicehistorik, interiör osv .Spar pengar på bilvärdering med oss!

 

Vet du vad din bil är värd? Vet du hur mycket du behöver för finansiering till en ny bil? Vet du hur hög försäkring du ska teckna?

Att värdera bil är inte bara viktigt om du vill veta vad du ska ta betalt vid en försäljning eller ett inbyte. Det kan också vara något som påverkar hur du kan finansiera bilen eller hur hög försäkring du ska teckna. Det är alltid bra att veta vad bilen du kör är värd. Framförallt om det skulle visa sig att den är värd mer för någon annan än den är för dig. Du kan välja mellan att värdera din bil på egen hand eller att ta hjälp av ett proffs med värderingen.

När vi på Riddermark Bil är klara med din värdering får du ett inköpsförslag av oss. Budet du får är då lägre än bilens marknadsvärde enligt den värdering som gjorts vilket betyder att du i vissa fall kan få mer betalt om du säljer bilen på egen hand. Vi måste ha en marginal som motsvarar de kostnader och det arbete vi lägger ner på försäljningen. Skillnaden är dock inte alltid så stor som du kanske tror och det är väldigt skönt att inte själv behöva involvera sig i säljprocessen.


- En fackman som kan det här med att värdera bil hjälper dig gärna!


Vad just en bil av det märke och den årsmodell du själv har är värd i normalfallet, utifrån körda mil, är information som går att få fram ganska enkelt. Den del av värderingen som handlar om hur det ser ut med utbud och efterfrågan på just din ort är svårare att få fram ifall du inte själv jobbar i branschen. Satsa därför på att värdera bil med hjälp av en bilfirma ifall du är redo att genomföra en försäljning omgående. En fackman som kan det här med att värdera bil hjälper dig gärna! En fackman kan jobba med mindre felmarginaler och helt enkelt ta fram ett värde som stämmer överens med bilens verkliga marknadsvärde. Riddermark Bil är störst i Sverige på att sälja begagnade bilar och har medarbetare som snabbt kan hjälpa dig att värdera din bil.

Låt oss värdera din bil

Fördelar med vår bilvärdering. Nedan kan du läsa en punktlista med fördelar med bilvärdering genom Riddermark Bil.Fördel:

Profesionell värdering

Våra bilvärderare har värderat tiotusentals bilar genom åren, de kan värdering och vet vad din bil är värd.

Fördel:

Ingen robotvärdering

Samtliga värderingar sker manuellt av en värderare. Därför får du alltid få en personlig, aktuell och mer exakt värdering.

Fördel:

Snabbt och enklet

Fyll enkelt i formuläret online och få ett personligt svar via telefon samma dag.

Fördel:

Smidigt

Du slipper lägga ner tid på att åka till en bilhandlare, vi kommer hem till dig, betalar och hämtar din bil.

Fördel:

Bra betalt

Jämfört med andra bilhandlare kan vi ofta betala mer för din bil.

Alternativa sätt att värdera din bil

 

Värdera din bil via gratis tjänst online

Värdera din bil direkt med regnr. Du vet väl att du kan värdera bil genom att fylla i uppgifter om den online? Ange bilens registreringsnummer och miltal direkt på vår sajt. Till skillnad från många andra tjänster görs samtliga av våra värderingar manuellt av en värderare. På det sättet kan du alltid få en personlig, aktuell och mer exakt värdering av din bil. Kan man värdera bil gratis? Med hjälp av oss på Riddermark Bil kan du få hjälp med att fastställa bilens värde utan att behöva betala för det. Självklart säljer vi gärna bilen åt dig men det är upp till dig om du vill göra affär eller inte efter att vi hjälpt dig att värdera bilen. En värdering kan vara ett led i att bygga en långsiktig relation som båda parter tjänar på i långa loppet. Passa på när du blir erbjuden bilvärdering gratis.


- Till skillnad från många andra tjänster utförs samtliga av våra värderingar manuellt av en värderare.


Värdering bil – Köp från privatperson

Om du köper en bil av en privatperson ska du inte lita blint på att priset är rätt. Gå igenom samma sak som när du ska värdera din egen bil. Här handlar det mycket om tillit, om du inte har kompetens och möjlighet att granska bilen noga ska du bara köpa en bil om du bedömer att säljaren är trovärdig och själv har koll på sin bil. Ska du investera mycket pengar i ett fordon lönar det sig att själv göra en ordentlig värdering. Det gäller särskilt om du tänker köpa en begagnad bil av en privatperson.


- Du behöver ha en del kunskap om du vill ta fram en rättvisande värdering på egen hand.


Värdera bil på egen hand

För att kunna få en uppfattning om vad din bil är värd kan du titta på vilka priser bilar av samma årsmodell brukar betinga på begagnatmarknaden. För att informationen ska vara rättvisande behöver du sätta priserna i relation till hur många mil bilen rullat, om den har någon extrautrustning och om den är genomgången enligt serviceplanen. Rost, repor, kvalitén på fälgarna och däcken samt eventuella fel på bilen påverkar också dess värde i hög grad. Det är med andra ord ganska mycket att hålla reda på. Du behöver ha en del kunskap om du vill ta fram en rättvisande värdering på egen hand. En annan viktig sak när det gäller värdering av bil är att se till hur stor efterfrågan är på just den modell det gäller. Vissa bilar håller sitt värde bättre än andra.