Köp bil och / eller sälj din bil till oss på Riddermark Bil. Vi har öppet på telefon 8-24 alla 7 dagar i veckan. Varmt välkommen!

Vill du jobba hos oss? Se våra lediga tjänster

Bilförsäkring

En bilförsäkring är ett måste för bilägaren. Det finns många försäkringsbolag att välja bland. Bolagen erbjuder ofta likvärdiga försäkringar, både sett till premie och villkor. Väljer du att köpa en begagnad bil av oss kan vi erbjuda dig en riktigt bra försäkring till ett riktigt bra pris. I samarbete med Folksam har vi tagit fram Riddermark försäkring. Den kan du teckna till endast 495 kr/ månad första halvåret oavsett hur gammal du är, hur mycket du kör eller var du bor. Jämfört med många andra likvärdiga försäkringar sparar du tusenlappar på detta. Självklart kan du teckna denna försäkring även om du köper bilen på företaget.

Vi värderar och köper gärna din bil!

1

Gratis värdering online

2

Bud via telefon

3

Betalning, kontroll och upphämtning


Vi köper i första hand bilar som är svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17.000 mil. Vill du hellre ringa? Du når oss på telefon: 010 – 33 222 33

Vad tycker kunderna?

Citationstecken

"Good price to buy cars (Översatt av Google) Bra pris för att köpa bilar"

Google my Business - 2020-05-27

Facebook Google

Detta ingår i Riddermark bilförsäkring

En riktigt bra bilförsäkring för din begagnade bil.

Med vår försäkring kan du färdas tryggt på vägarna. Du får hjälp om tjuvar är i farten eller om en olycka inträffar. Grunden i försäkringen är den allmänna trafiksäkerhetsförsäkringen, den bidrar till att göra trafiken säkrare även för dina medmänniskor.

Riddermark bilförsäkring är en helförsäkring, alltså inklusive vagnskadeförsäkring. En stor fördel med vår bilförsäkring är också att drulle, tilläggsförsäkringen assistans och hyrbilsförsäkring ingår. För lätt lastbil ingår endast hyrbilsförsäkring och inte assistans.

Utöver detta ingår många extra förmåner som många andra bilförsäkringar inte innefattar, nämligen ett extra skydd vid nyckelförlust, skador på fordonets kupé- och lastutrymme och feltankning.

Bilförsäkring lätt lastbil

En mycket bra bilförsäkring även för dig med en transportbil.

Riddermark bil erbjuder marknadens största utbud av begagnade transportbilar. På transportbilcenter norr i Järfälla och transportbilcenter i syd i Tyresö kan du välja bland många olika modeller av transportbilar och lätta lastbilar. Givetvis kan du teckna Riddermark bilförsäkring även till din begagnade transportbil eller lätta lastbil.

En mycket attraktiv bilförsäkring. Endast 495 kr/ månad.

Pris, självrisk och allmänna villkor för Riddermark bilförsäkring.

Pris: 495 kr/månad i sex månader.

Självrisk: Självriskerna varierar beroende på vilken del av försäkringen som berörs.Den självrisk som gäller för just din skada ser du i försäkringsbeskedet. Ibland gäller särskilda självrisker. Gäller skadan drulle, stöld, brand eller glas är självrisken så låg som 750kr, dessutom får du laga dina stenskott kostnadsfritt om du gör det innan rutan spricker. Ofta men inte alltid är självrisken 20 procent av skadekostnaden.

Citationstecken

- Pris: 495 kr/månad i sex månader.

Villkor: Vad som ingår i din försäkring framgår av försäkringsbeskedet. Nedan kan du läsa om försäkringens generella omfattning:

Trafik*

Kris

Brand

Glas

Stöl

Maskin/ elektronik

Räddning

Rättsskydd

Vagnskada

Skada i fordonets

kup

Nyckelförlust

Feltankning

Hyrbil

Assistans**

* Lagstadgad försäkring ** Assistans kan tecknas som tillägg till Lätt lastbil

Följande kan ej teckna Riddermark bilförsäkring

Riddermark Försäkring kan INTE tecknas för:

- Bilar med försäljningspris över 500 000 kronor inklusive moms.

- Taxi-, bud- eller hyrbil

- Fabrikat och modell som framgår av förteckningen nedan*:

*Observera att denna förteckning kan förändras efter hand, kontakta Riddermark Bil för uppdaterad lista

• Aston Martin

• Audi R och RS-serien

• Audi S4, S5, S6, S7 och S8

• Bentley

• BMW M-serien, BMW X6, X7, X8, BMW Z-serien, BMW i8

• Bugatti

• Cadillac

• Corvette

• Ferrari

• Hummer

• Jaguar (Jaguar XF är dock godkänd)

• Jeep Wrangler och Cherokee

• Lamborghini

• Land Rover (Land Rover Evoque är dock godkänd)

• Lotus

• Maserati

• Mercedes AMG-serien, Mercedes ML-serien

• Mercedes GL samtliga

• Mercedes GLK samtliga

• Morgan

• Nissan GTR

• Pontiac

• Porsche

• Range Rover

• Rolls Royce

• Subaru WRX-serien

• Tesla

• Willys Jeep

Lär dig allt om bilförsäkringar.

Så här är en bilförsäkring uppbyggd

En bilförsäkring är uppbyggd av följande delar: Trafikförsäkring, helförsäkring, halvförsäkring och tilläggsförsäkring.

Trafikförsäkring

Trafikförsäkring är ett obligatoriskt skydd för alla bilar och lätta lastbilar som används i trafiken. Den lämnar bland annat ersättning till förare, passagerare och andra som blir skadade vid en eventuell trafikolycka. Vid krock ersätter den också de skador du har orsakat på det andra fordonet. Men det är bara motparten som kan få ersättning för egendomsskador från trafikförsäkringen.

Halvförsäkring (utan vagnskadeförsäkring)

Detta skydd är till för fordon vid brand-, glas- och stöldskador eller inbrott. I vissa fall får du också ersättning om motorn eller elektronik i fordonet går sönder. Här ingår även rättsskydds- och räddningsförsäkring.

Helförsäkring (med vagnskadeförsäkring)

Du får hela skyddet i halvförsäkringen och dessutom en vagnskadeförsäkring. Det är ett skydd mot skador som uppstår på ditt fordon till exempel vid en trafikolycka där du är vållande eller om ditt fordon utsätts för skadegörelse av någon utomstående. Ofta pratar man om vagnskadeförsäkring som den delen som täcker skador på bilen kaross och chassi, exempelvis parkeringsskador eller andra skador i bilens lack och plåt.

Tilläggsförsäkringar

Exempelvis Assistans som innebär att du får du snabb hjälp att ta dig vidare om du blir stående på vägen, även när du är utanför Sverige. Hyrbil är en annan typ av vanlig tilläggsförsäkring. Om ditt fordon är på verkstad efter en ersättningsbar skada får du ersättning för hyrbil.

Citationstecken

- Har du frågor om Riddermark bilförsäkring? Ring oss direkt eller kontakta Folksam på telefon 0771-950 950

Hjälp och rådgivning för val av bilförsäkring

Om du ska köpa försäkring och vill ha oberoende rådgivning kan du vända dig till Konsumenternas försäkringsbyrå, Konsumentverket eller konsumentvägledarna i din kommun. De ger dig opartiska råd och vägledning helt utan kostnad.

Konsumenternas försäkringsbyrå: Webb, konsumenternas.se eller telefon 0200-22 58 00

Konsumentverket: Webb hallåkonsument.se. Folksam hjälper dig gärna. Ta kontakt med Folksam med jämna mellanrum. Ditt försäkringsbehov förändras och du ska alltid ha rätt försäkringar. Varken för många eller för få. Om något skydd är särskilt viktigt för dig, ta reda på om det omfattas av försäkringen.

Ring 0771-950 950 eller webb folksam.se

Sist men inte minst kan är du alltid välkommen att höra av dig till oss på Riddermark Bil. Vi vägleder dig alltid till rätt person. Du når oss på 08-59 09 30 40.

13

Butiker

2200

Alltid minst 2200 bilar i lager

250

Engagerade medarbetare

Med förtroende från

AAA's logotyp
Recos logotyp
Gasellprisets logotyp

Gör som över 150 000 kunder, byt bil hos oss

Butikernas öppettider

Mån-fre: 09:00-19:00

Lördag: 10:00-18:00

Söndag: 10:00-16:00

Företagsinformation

Riddermark Bil AB

Gustavslundsvägen 18

167 51 Bromma

MAIL: info@riddermarkbil.se TEL: +46 (0)8 590 930 40

ORG. NR: 556750-7693