Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
    Filter
Mina
favoriter
Min
önskelista
Rensa
filter

Just nu bilar till salu

Är du intresserad av att köpa en begagnad Volkswagen Golf?

Hos oss på Riddermark Bil kan du räkna med att hitta en begagnad Volkswagen Golf till salu. Vi har sålt många under årens lopp och det är sällan någon blir missnöjd efter att ha köpt en begagnad Volkswagen Golf. Vi utgår från en affärsmodell vars syfte är att du som kund ska slippa krångel under köpet. Du ska kunna lita fullt ut på att en begagnad Volkswagen Golf har ett konkurrenskraftigt pris utifrån dess skick. Vi är inriktade på nyare begagnade bilar och besiktigar dem noga innan vi säljer dem.

En av världens mest sålda bil

Volkswagen Golf är en av de tre mest tillverkade bilarna genom alla tider och den har gett upphov till en helt egen bilkass (golfklassen). En begagnad Volkswagen Golf är i grunden en kompakt familjebil men det finns även sportigare varianter. En begagnad Volkswagen Golf kan i rätt tappning även ha riktigt tuffa offroad-egenskaper. Sedan lanseringen 1974 har åtta generationer av bilen lanserats och varje generation rymmer många versioner och varianter. Du kan hitta en Volkswagen Golf med en interiör som passar just dig och köpa en Volkswagen Golf automat om du föredrar det framför att köra en Volkswagen Golf med manuell växellåda. Volkswagen Golf GTE är en laddhybrid och Volkswagen Golf el är ett koncept som varit under utveckling länge. Det här är ett bra miljöval även om du kör en begagnad Volkswagen Golf bensin eller diesel. Utsläppen är låga vilket ger dig bättre körekonomi.

En begagnad Volkswagen Golf är mycket pålitlig

Volkswagen Golf utsågs till ”World Car of the Year” 2009 och 2013 och har även utsetts till årets bil i Europa flera gånger. Det är alltså inte bara de enorma försäljningssiffrorna utan även en näst intill enad kritikerkår som visar att detta är en mycket bra bil. Att bilen är så oerhört väl beprövad är en stor trygghet för dig som väljer att köpa en begagnad Volkswagen Golf. En begagnad Volkswagen Golf av nyare årsmodell har ett bagageutrymme på omkring 270 liter och nästan tusen liter till om du fäller ner baksätet.

background