Köp Volkswagen Golf - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

273 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Volkswagen Golf - En pålitlig och populär bil

Volkswagen Golf är en av de mest populära bilmodellerna i världen. Den första modellen lanserades redan 1974 och sedan dess har den varit en av de mest pålitliga bilarna på marknaden. Här är allt du behöver veta om denna populära bil.

Historisk information

Volkswagen Golf introducerades för första gången 1974 och har sedan dess genomgått flera uppdateringar och förbättringar. Det har funnits åtta generationer av Volkswagen Golf, var och en med sin egen unika stil och teknologi. Den senaste modellen, Volkswagen Golf Mk8, lanserades 2019.

Karaktäristisk design och prestanda

Volkswagen Golf är känd för elegant design och högkalibrig prestanda. Bilmodellen har en aerodynamisk form som gör den enkel att köra och ger en bra bränsleekonomi. Golf har också en rymlig interiör som erbjuder mycket komfort och utrymme för passagerare.

Teknologi och säkerhet

Volkswagen Golf har alltid varit känd för avancerad teknologi och säkerhetsfunktioner. Modellen har allt från infotainmentsystem till automatiska nödbromsar och adaptiv farthållare. Dessutom har den en rad andra säkerhetsfunktioner som hjälper till att hålla föraren och passagerarna skyddade.

Ett miljövänligt alternativ

En annan fördel med Volkswagen Golf är dess miljövänliga prestanda. Golf finns med flera olika motoralternativ, inklusive diesel-, bensin- och elbilar. Den senaste elversionen, Volkswagen Golf GTE, är speciellt utformad för att vara just miljövänlig och ger en imponerande räckvidd på upp till 60 km på en enda laddning.

background