Köp Volvo XC40 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

36 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Volvo XC40: Ett revolutionerande statement inom SUV-design och prestanda

Volvo XC40 är en ikon av svensk design och innovation. Med sin moderna estetik, banbrytande säkerhetsfunktioner och imponerande prestanda erbjuder XC40 en körupplevelse som går utöver det förväntade. Oavsett om du navigerar genom stadens gator eller ger dig ut på ett äventyr i naturen, kommer Volvo XC40 att ta dig dit med klass och komfort.

Interiör, design och prestanda av absolut toppklass

En av de mest framträdande egenskaperna hos Volvo XC40 är dess unika och distinkta design. Med sin harmoniska och kraftfulla exteriör, eleganta grill och slående LED-strålkastare sticker XC40 ut från mängden och fångar uppmärksamheten på vägen. Det är en bil som utstrålar självförtroende och raffinerad elegans i varje detalj.

När du kliver in i Volvo XC40 möts du av en elegant och välutrustad interiör som kombinerar bekvämlighet och innovativ teknik på ett sofistikerat sätt. De exklusiva materialvalen, de ergonomiskt utformade sätena och den generösa kupén skapar en behaglig atmosfär där både du och dina passagerare kan avnjuta varje resa med lyx och komfort. Dessutom erbjuder XC40 avancerade tekniska funktioner, såsom en intuitiv pekskärm och Volvo Sensus-infotainmentsystem, som håller dig ansluten och underhållen under hela färden.

När det gäller prestanda och körglädje levererar Volvo XC40 på alla fronter. Med sin kraftfulla motor och avancerade drivsystem får du en smidig och responsiv körupplevelse oavsett terräng eller vägförhållanden. XC40 kombinerar prestanda och effektivitet på ett imponerande sätt, vilket ger dig den perfekta balansen mellan kraft och bränsleekonomi.

Säkerheten - Volvos adelsmärke

Säkerhet är en kärnpunkt för Volvo och XC40 är inget undantag. Med en omfattande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem kan du känna dig trygg och skyddad på vägen. Volvo är ledande inom säkerhetsteknik och XC40 har utrustats med funktioner som adaptiv farthållare, filhållningsassistans, blindspot monitor och City Safety-systemet som arbetar tillsammans för att minska risken för olyckor och skydda både dig och dina passagerare.

background