Köp Volvo XC90 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

25 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Volvo XC90 - En lyxig SUV som erbjuder enastående komfort, avancerad teknik och högklassig säkerhet

Volvo XC90 är en imponerande SUV som kombinerar stil, komfort och prestanda på ett exceptionellt sätt. Med sin eleganta design, lyxiga interiör och banbrytande säkerhetsfunktioner tar XC90 körupplevelsen till en ny nivå.

Designad för en lyxigare körupplevelse

Volvo XC90 har en tydligt sofistikerad och distinkt design. Med sin slående frontgrill, muskulösa kaross och strömlinjeformade stil utstrålar XC90 en känsla av kraft och elegans. Dess stilfulla och proportionerliga utseende gör att den sticker ut från mängden och fångar blickarna på vägen.

När du kliver in i Volvo XC90 möts du av en omsorgsfullt utformad interiör som präglas av lyx och komfort. Den erbjuder högkvalitativa material, bekväma säten och generöst med utrymme för både förare och passagerare. Med detaljer av trä, metall och läder skapas en lyxig atmosfär. Det intuitiva användargränssnittet och avancerade teknologin i XC90 gör varje resa till en njutning.

Innovativ teknik möter signifikativt säkerhetstänk

Volvo XC90 är inte bara enastående när det gäller design och komfort, den erbjuder också en rad avancerade tekniska funktioner. Med den användarvänliga pekskärmen i mitten av instrumentpanelen kan du enkelt styra navigeringssystemet, underhållningssystemet och anslutningsfunktionerna. XC90 är också utrustad med Volvos senaste säkerhets- och förarassistanssystem, som adaptiv farthållare, filhållningsassistans och kollisionsvarning, vilket bidrar till att göra varje resa säker och trygg.

Säkerhet är en av Volvos främsta prioriteringar och XC90 är inget undantag. Den är utrustad med en omfattande uppsättning säkerhetsfunktioner som syftar till att skydda både föraren och passagerarna. Funktioner som autonomt nödbromssystem, blindspot monitor och parkeringsassistans hjälper till att minimera risken för olyckor och ge dig extra trygghet på vägen.

XC90 är också utrustad med Volvos unika säkerhetssystem, City Safety, som kan upptäcka hinder framför bilen och automatiskt bromsa för att undvika kollisioner. Detta system kan även upptäcka fotgängare, cyklister och stora djur, vilket ytterligare ökar säkerheten för alla i och runt bilen.

background