Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
    Filter
Mina
favoriter
Min
önskelista
Rensa
filter

Just nu bilar till salu

Är du intresserad av att köpa en begagnad Volvo XC90?

Volvo XC90 är en bil med ett stort rykte som många med rätta har höga förväntningar på. De flesta blir trots det positivt överraskade efter en provtur. Kom till oss på Riddermark Bil om du vill bekanta dig med en begagnad Volvo XC90. Vi kan erbjuda en förmånlig finansieringslösning och ser till så att själva ägarbytet genomförs på ett smidigt sätt. Alla bilar vi säljer är genomgångna av en expert och vi kan ge fina garantier på begagnade bilar.

En stor SUV utöver det vanliga

Volvo XC90 började tillverkas 2002 och har varit en framgång för Volvo. En begagnad Volvo XC90 är en stor och kraftfull SUV för dig med höga krav på kraft såväl som komfort. En begagnad Volvo XC90 finns med olika sittplatskonfigurationer. Vill du ha en sjusitsig bil för den stora familjen eller en Volvo XC90 med en interiör som har optimerats för mer bagageutrymme? Volvo XC90 finns i flera versioner och med olika nivå på utrustningen men det är alltid fråga om en bil med tekniskt avancerad kringutrustning och påkostade material. Volvo XC90 har utsett till ”SUV of the Year” och kallats för Sveriges viktigaste exportprodukt. Det är helt enkelt en åtråvärd bil som höjer sig över mängden i sitt segment. Du kan hitta en begagnad Volvo XC90 som laddhybrid om du vill kunna växla mellan en elmotor och en förbränningsmotor. Volvo XC90 finns även med bensin- och dieselmotorer. Med baksätet nedfällt har en begagnad Volvo XC90 ett bagageutrymme på upp emot 1 900 liter.

En begagnad Volvo XC90 är en premiumbil med ett tilltalande pris

Volvo XC90 har beskrivits som Volvos flaggskepp och ska du köpa den ny handlar det om en rätt ordentlig investering. En begagnad Volvo XC90 till salu är en premiumbil med en betydligt beskedligare prislapp och ett riktigt bra köp med tanke på hur mycket bil du får för pengarna. Som alltid när det gäller Volvo är en begagnad XC90 ett tryggt och pålitligt val och du kommer att ha glädje av bilen i många år framöver.

background