Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Volvo V40 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

172 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Volvo V40 - En elegant och praktisk bil

Volvo V40 är en bil som kombinerar stil och funktionalitet på ett imponerande sätt. Denna femdörrars hatchbackmodell har varit på marknaden sedan 2012 och är fortfarande en populär modell bland bilar i dess segment. Här är allt du behöver veta om denna imponerande bil.

Nordisk design och prestanda

Volvo V40 har en elegant design som gör den till en av de mest stilrena bilarna i klassen. Bilens kaross har en aerodynamisk form och en front som inkluderar den klassiska Volvo-grillen. Insidan av bilen är också mycket stilfull, med högkvalitativt material och en minimalistisk design som ger en känsla av modernitet.
Modellen drivs av en effektiv 2,0-liters motor som kan leverera hög prestanda och bränsleeffektivitet. Bilen finns att välja med antingen en dieselmotor eller en bensinmotor och med möjlighet att välja en automatisk eller manuell växellåda. Bilen är också utrustad med avancerad teknologi, som Volvo's IntelliSafe-system, vilket gör bilen mycket säker att köra.

Förstklassig interiör

Volvo V40 kommer med inredning av högsta standard. Sätena är bekväma och justerbara, och instrumentbrädan är lättläst och intuitivt designad. Dessutom finns det många praktiska förvaringsfack runt om i bilen, vilket gör den optimal för långa resor.
Det finns även en mängd tillbehör som gör bilen ännu mer praktisk och mångsidig. Till exempel finns det parkeringsassistans, backspegelkamera, LED-strålkastare och mycket mer. Det finns utöver detta också möjlighet att välja ett stort antal färger och material på bilens interiör och exteriör.

Säkerheten - Volvos adelsmärke

Säkerheten är en av Volvos högsta prioriteringar och Volvo V40 har imponerande säkerhetsfunktioner. Bilen har bland annat City Safety, vilket är en funktion som hjälper till att undvika kollisioner i stadstrafik. Andra säkerhetsfunktioner inkluderar antisladdsystem, airbags och en stabil karosstruktur.

background