Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
    Filter
Mina
favoriter
Min
önskelista
Rensa
filter

Just nu bilar till salu

Är du intresserad av att köpa en begagnad Volvo XC60?

Här på Riddermark Bil har du mycket goda chanser att hitta en begagnad Volvo XC60 i absolut toppskick. Hos oss är det tryggt och enkelt att köpa bil. Vi hjälper dig med ägarbytet och alla bilar vi säljer är städade och noggrant genomgångna. Du är välkommen till vårt showroom för en provtur i en begagnad Volvo XC60.

Volvo XC60 är en åtråvärd familje-SUV

En Volvo XC60 laddhybrid är en medelstor premium-SUV som blivit en framgång för Volvo. Inte minst har modellen varit ett viktigt steg i utvecklingen mot en fossilfri fordonsflotta. Det här är dock inte bara en förnuftig och klimatsmart bil. Volvo XC60s interiör är mycket påkostad och det är ett fordon med hög ”vill ha”-faktor. Välj mellan en begagnad Volvo XC60 manuell eller Volvo XC60 automat, båda varianterna är relativt vanliga hos oss. Kör du en begagnad Volvo XC60 på enbart el kan du räkna med en räckvidd på 20–40 km beroende på bland annat ditt körsätt, hur många mil bilen gått och på vilken hastighet du håller. När du behöver extra kraft eller längre räckvidd kör du Volvo XC60 på bensin. Volvo XC60 har kallats Volvos säkraste bil och är ett utmärkt val för den lite större familjen som vill ha en bil som passar för många olika ändamål. Volvo XC60 har ett rymligt bagageutrymme, inte minst tack vare sin höjd.

En begagnad Volvo XC60 hybrid är ofta försiktigt körd

En begagnad Volvo XC60 är inte äldre än att du kan få känslan av en ny bil till ett mycket lägre pris. Hittar du en Volvo XC60 till salu hos oss är det ofta fyndläge eftersom bilarna nästan utan undantag är försiktigt körda. Om du hittat en begagnad Volvo XC60 och funderar på om bilen är ett bättre alternativ än en V60 är det bra att veta att Volvo XC60 är en något högre bil vilket enligt många ger bättre körkomfort.

background