Köp Volvo XC60 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

188 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Säkerhet, stil och komfort – upptäck allt som Volvo XC60 har att erbjuda

Letar du efter en SUV som kombinerar stil, säkerhet och prestanda? Då är Volvo XC60 det rätta valet för dig. Med en elegant design och imponerande funktioner erbjuder den en körupplevelse som är svår att slå.

En förening av innovativ design och kraftfull prestanda

Volvo XC60 har en stilfull och modern design med rena linjer och en slående front som sticker ut i mängden. Interiören är lika tilltalande, med bekväma stolar och material i toppklass som ger en lyxig känsla. XC60 har också ett välutvecklat infotainmentsystem med en stor pekskärm som ger enkel åtkomst till alla funktioner.
Men XC60 är mer än bara snygg. Den har också en utmärkt prestanda. Med flera olika motoralternativ, inklusive en hybridmodell, kan du välja den som passar dina behov bäst. Och med Volvos avancerade teknik, inklusive adaptiv farthållare och filhållningsassistans, kan du känna dig trygg och säker på vägarna.

Säkerhet och utrustning av rang

Säkerhet är adelsmärket för Volvo och XC60 är inget undantag. Den har fått högsta betyg i säkerhetstester och har flera gedigna funktioner som standard, utformade för att skydda dig och dina passagerare, inklusive airbags och automatisk nödbromsning.
XC60 har också flera tillval som kan göra din körupplevelse ännu bättre. Till exempel finns det möjlighet att välja till ett premium ljudsystem och ett panoramasoltak, så att du kan njuta av din musik och den vackra utsikten samtidigt.

background