Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Volvo V60 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

174 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Volvo V60 - En praktisk och stilren familjebil

Volvo V60 är en bilmodell som kombinerar stil och funktionalitet på ett imponerande sätt. Denna femdörrars kombi har varit på marknaden sedan 2010 och är en av Volvos mest populära bilmodeller. Här är allt du behöver veta om denna beundransvärda bil.

Innovativ design och hög prestanda

Volvo V60 har en elegant design som gör den till en av de mest stilrena bilarna i klassen. Bilens kaross har en aerodynamisk form och en front som inkluderar den klassiska Volvo-grillen. Insidan av bilen är också mycket stilren, med material av hög standard och en minimalistisk design som ger en känsla av modernitet.
Bilen drivs av en effektiv motor som levererar hög prestationsförmåga och bränsleeffektivitet. V60 finns tillgänglig med antingen en dieselmotor eller en bensinmotor och med möjlighet att välja en automatisk eller manuell växellåda. Bilen är också utrustad med avancerad teknologi, som Volvo's IntelliSafe-system, vilket gör bilen mycket säker att köra.

Stilfullt inredd och med säkerheten som adelsmärke

Volvo V60 kommer med en inredning som är av högsta standard. Sätena är bekväma och justerbara och instrumentbrädan har en lättläst och intuitiv design. Dessutom finns det många praktiska förvaringsfack runt om i bilen, vilket gör bilen praktisk vid längre resor.
Säkerheten är en av Volvos högsta prioriteringar och Volvo V60 har imponerande säkerhetsfunktioner. Bilen har bland annat City Safety, vilket är en funktion som hjälper till att undvika kollisioner i stadstrafik. Andra säkerhetsfunktioner inkluderar antisladdsystem, airbags och en stabil karosstruktur.

Tillbehören som du föredrar

Volvo V60 finns med en mängd tillbehör som gör bilen ännu mer praktisk och mångsidig. Till exempel finns det parkeringsassistans, backspegelkamera, LED-strålkastare och mycket mer. Dessutom finns det också möjlighet att välja ett stort antal färger och material på bilens interiör och exteriör.

background