Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
    Filter
Mina
favoriter
Min
önskelista
Rensa
filter

Just nu bilar till salu

Är du intresserad av att köpa en begagnad Volvo V60?

Hos oss på Riddermark Bil kan du köpa en begagnad Volvo V60 till rätt pris. Vi erbjuder trygga affärer och alla bilar vi säljer har besiktigats av oss. I vårt visningsrum kan du i lugn och ro ta en titt på interiören i en Volvo V60 och självklart även göra en provtur innan du bestämmer dig.

Säker och dynamisk kombi med plats för hela familjen

En Volvo V60 är en laddhybrid för dig som söker en bil med låg bränsleförbrukning samt körglädje och extra kraft när du behöver det. Du kan tanka en Volvo V60 med diesel men de flesta pendlare kan köra Volvo V60 helt på el. Välj mellan en begagnad Volvo V60 manuell eller en Volvo V60 automat. Båda varianterna brukar finnas till salu. Automatväxlade bilar drar som vanligt lite mer drivmedel men kan vara bekvämare att köra. Bilen finns också som fyrhjulsdriven om du föredrar det. En begagnad Volvo V60 hybrid har ett bagageutrymme med gott om plats, även kupén upplevs som rymlig med möjlighet att sträcka ut benen. En begagnad Volvo V60 passar både som familjebil och till dig som använder bilen i arbetet. Särskilt med tanke på att modellen kommit ut i många varianter sedan lanseringen 2010. Modellen vann den prestigefyllda utmärkelsen ”Årets bil 2011” och har, precis som man förväntar sig av en klassisk Volvo, höga säkerhetsbetyg. I en begagnad Volvo V60 kör du både tryggt och bekvämt.

En begagnad Volvo V60 är prisvärd och miljövänlig

En begagnad Volvo V60 till salu kan bli en riktigt bra affär. Så här pass nya bilar tappar mycket i värde i de första åren utan att prestandan försämras nämnvärt. Att köra en laddhybrid är otroligt praktiskt, laddningsställena har blivit så många i Sverige att det verkligen är ett alternativ för de flesta. Till vardags är det inte säkert att du behöver köra Volvo V60 på bensin överhuvudtaget. Samtidigt är det naturligtvis väldigt användbart att en begagnad Volvo V60 även är utrustad med en förbränningsmotor.

background