Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Volvo S60 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

31 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Volvo S60 - En övertygande balans mellan elegans och prestanda

Volvo S60 är en bil som imponerar med sin sofistikerade design, kraftfulla prestanda och enastående säkerhet. Den kombinerar stil och komfort på ett lysande sätt och erbjuder en lyxig körupplevelse som överträffar förväntningarna.

Elegant och raffinerad

Volvo S60 erbjuder en elegant och modern design. Med sin slående frontgrill, distinkta karosslinjer och välvda former står S60 ut från mängden och drar till sig beundrande blickar. Varje detalj är noggrant utformad för att ge bilen en känsla av exklusivitet och sofistikerad stil.

När du kliver in i Volvo S60 möts du av en lyxig och välskapad interiör. Högkvalitativa material, bekväma säten och den rymliga kupén skapar en trivsam atmosfär där du och dina passagerare kan njuta av varje resa. Den ergonomiska utformningen av instrumentpanelen och intuitiva kontroller gör det enkelt att använda bilens funktioner och teknik.

Kraftfull prestanda, avancerad teknologi och oslagbar säkerhetsteknik

Volvo S60 levererar imponerande prestanda och en responsiv körupplevelse. Med sitt urval av kraftfulla motorer och avancerad teknik får du en smidig och dynamisk körning på både stadsgator och landsvägar. S60 kombinerar kraft och effektivitet på ett imponerande sätt, vilket ger dig den nödvändiga styrkan och flexibiliteten för att ta dig an alla vägar och utmaningar.

Volvo är känt för sin oöverträffade säkerhet. Med en omfattande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem, inklusive adaptiv farthållare, filhållningsassistans och autonoma nödbromssystem, arbetar S60 aktivt för att minska risken för olyckor och skydda både förare och passagerare. Du kan känna dig trygg och skyddad i Volvo S60 oavsett vart vägen tar dig.

Volvo S60 är också utrustad med innovativ teknologi som håller dig uppkopplad och underhållen under hela färden. Med funktioner som en intuitiv pekskärm, trådlös laddning och Apple CarPlay/Android Auto kan du enkelt hålla kontakten med omvärlden och njuta av dina favoritmusik och appar.

background