Köp Volvo S90 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

27 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Volvo S90 - En symfoni av lyx, komfort och teknologi

Volvo S90 är en flaggskeppsmodell som representerar det bästa av svensk design och ingenjörskonst. Med sin sofistikerade och moderna stil är S90 en bil som drar till sig uppmärksamhet var den än befinner sig. Den kombinerar stil, komfort och avancerad teknik för att erbjuda en exklusiv och lyxig körupplevelse.

Förstklassig design och innovativ teknologi

En av de mest framträdande egenskaperna hos Volvo S90 är dess eleganta och strömlinjeformade design. Bilens slående frontgrill, skulpterade karosslinjer och smidiga proportioner skapar en visuell harmoni som fångar blicken. Varje detalj är genomtänkt och noggrant utformad för att ge S90 en känsla av exklusivitet och klass.

När du kliver in i Volvo S90 möts du av en förstklassig interiör som genomsyras av lyx och komfort. Högkvalitativa material, exklusiva ytor och detaljer av äkta trä och metall skapar en trivsam och sofistikerad atmosfär. Bekväma säten erbjuder stöd och avslappning även under långa resor, medan det generösa utrymmet ger gott om plats för både förare och passagerare.

Volvo S90 är utrustad med en imponerande uppsättning tekniska funktioner som gör körningen både bekväm och underhållande. Den smarta pekskärmen ger enkel åtkomst till bilens olika funktioner, medan Volvo Sensus-infotainmentsystem erbjuder anslutningsmöjligheter och tillgång till appar och navigering. Dessutom finns det avancerade säkerhetssystem som adaptiv farthållare, filhållningsassistans och kollisionsvarning för att öka säkerheten på vägen.

Prestanda och säkerhet som adelsmärken

När det gäller prestanda levererar Volvo S90 imponerande kraft och smidighet. Med sitt urval av kraftfulla motorer och avancerad teknik får du en responsiv och dynamisk körupplevelse. S90 kombinerar prestanda och bränsleeffektivitet på ett imponerande sätt, vilket ger dig både kraft och frekvens utan att kompromissa med komfort och miljömedvetenhet.

Volvo S90 sätter säkerheten i främsta rummet. Med en omfattande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem kan du känna dig trygg och skyddad på vägen. Autonoma nödbromssystemet hjälper till att undvika kollisioner, medan den adaptiva farthållaren och filhållningsassistansen bidrar till att minimera risken för olyckor. S90 är designad för att ge dig och dina passagerare extra sinnesfrid och säkerhet under varje resa.

background