Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
    Filter
Mina
favoriter
Min
önskelista
Rensa
filter

Just nu bilar till salu

Är du intresserad av att köpa en begagnad familjebil?

Nya tider, nya familjekonstellationer och även nya bilmodeller!
Det fanns en tid då man sade att Sverige är ett kombiland och att Volvos V70 det är den ultimata familjebilen. Det senare, att kombin är det populäraste karossutförandet i Sverige stämmer fortfarande. I landet där Kompetens och händighet skattas högst på statuslistan hamnar man lätt utanför om ens transportmedel inte har god kapacitet för packning, därav är kombi ett givet val för många. Men allt är inte som det tidigare varit.
Precis som Bob Dylans låt ”times are a changeing” så har även kriterierna för vad som kan anses vara den ultimata familjebilen förändrats. Idag är även familjebegreppet helt förändrat. Många familjer i Sverige består idag av bonusföräldrar och bonussyskon vilket ökar behoven av en sjusitsig bil som exempelvis Teslas Model X. Andra tänker kanske tänker ”en SUV är biltypen som fungerar och min familj”.
Oavsett hur din familj ser ut och vilka era specifika behov är så är vår förhoppning att Du här kommer att kunna hitta din framtida bil som passar just dig och din(a) familj(er)!

background