Köp Toyota C-HR - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

40 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Upptäck den unika stilen och prestandan hos Toyota C-HR

Toyota C-HR är en spännande crossover med en unik design som verkligen sticker ut från mängden. Den har en distinkt framtoning med en slank silhuett, smala strålkastare och en slående taklinje som gör att den ser ut som en sportig kupé. Men Toyota C-HR är inte bara snygg, den är även utrustad med den senaste tekniken och en kraftfull motor som ger en fantastisk körupplevelse.

Innovativ design och enastående prestanda

Designen på Toyota C-HR är noga utformad för att skapa ett starkt intryck. Den slanka silhuetten och den sportiga taklinjen kombineras med muskulösa hjulhus och en imponerande grill som ger bilen en självsäker framtoning. Interiören är lika imponerande med material av toppklass och modern design.
Toyota C-HR har en kraftfull och effektiv motor som ger en smidig och snabb acceleration. Den har en 1,8-liters hybridmotor som ger en imponerande bränsleekonomi, men det finns också en 2,0-liters bensinmotor för den som vill ha ökad kraft.

En trygg och välutrustad crossover

Säkerhet är en hög prioritet för Toyota och modellen C-HR är utrustad med många avancerade säkerhetsfunktioner som gör resan både trygg och bekväm. Bilen har bland annat en automatisk nödbromsfunktion, filbytesvarning och adaptiv farthållare. Dessutom finns det många tillval som gör bilen ännu säkrare, som till exempel backkamera och parkeringsassistans.
För att göra din körupplevelse ännu mer anpassad och bekväm finns det en mängd tillbehör som du kan välja till för att skapa den perfekta bilen för dina behov. Du kan välja allt från uppvärmda säten och ratt till en takbox för extra lastutrymme.

background