Köp Peugeot 308 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

61 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Njut av komfort och säkerhet med Peugeot 308

Peugeot 308 är en kompakt bil som kombinerar stil, prestanda och komfort på ett imponerande sätt. Med sin moderna design och kraftfulla prestanda är det ingen tvekan om att Peugeot 308 kommer att fånga uppmärksamheten hos både förare och åskådare.

Förfinad stil och en förhöjd upplevelse

En av de mest framträdande egenskaperna hos Peugeot 308 är dess eleganta och aerodynamiska design. Den slanka och strömlinjeformade karossen ger inte bara en attraktiv estetik, utan också förbättrad bränsleeffektivitet och kördynamik. De skulpterade linjerna och den distinkta grillen ger bilen en karaktäristisk och sofistikerad framtoning.

När det gäller interiören erbjuder Peugeot 308 en välutrustad och modern miljö. Material av hög kvalitet och omsorgsfullt utformade detaljer skapar en känsla av lyx och komfort. Den ergonomiska layouten och de intuitiva kontrollerna gör det lätt för föraren att använda bilens funktioner och teknologi.

Peugeot 308 imponerar också när det kommer till prestanda och körglädje. Med ett utbud av effektiva och kraftfulla motorer kan föraren uppleva en responsiv och rolig körupplevelse. Den avancerade fjädringen och stabilitetskontrollsystemet säkerställer också en smidig och stabil åktur, oavsett vägförhållandena.

Avancerade tekniska möjligheter och givmilda villkor

När det gäller teknologi och anslutningsmöjligheter står Peugeot 308 inte heller tillbaka. Den är utrustad med en smart pekskärm som ger enkel åtkomst till funktioner som navigering, musik och telefonsamtal. Dessutom kan föraren njuta av en uppkopplad körupplevelse med stöd för Bluetooth och integration med smartphones.

Slutligen erbjuder Peugeot 308 också gott om utrymme för både passagerare och last. Trots sin kompakta storlek har den smarta förvaringslösningar och en generös bagagekapacitet, vilket gör den till en praktisk och mångsidig bil för vardagsbruk och resor.

background