Köp Peugeot 208 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

42 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Upptäck Peugeot 208 - En stilfull och dynamisk bil som förenar innovation, komfort och prestanda

Peugeot 208 är en verklig symbol för fransk elegans och modern design. Med sin distinkta karaktär, avancerade funktioner och imponerande prestanda erbjuder 208 en körupplevelse som är svår att matcha. Oavsett om du är en stilmedveten stadspendlare eller en äventyrlig resenär, kommer Peugeot 208 att överträffa dina förväntningar på varje sätt.

Sportig och smidig design

En av de mest framstående egenskaperna hos Peugeot 208 är dess sportiga och dynamiska design. Med sina snygga linjer, slående grill och karaktäristiska LED-strålkastare sticker 208 ut från mängden och fångar uppmärksamheten på vägen. Dess kompakta och smidiga form gör den idealisk för stadskörning samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för en komfortabel resa.

Inuti möts du av en modern och välskapad interiör som kombinerar stil och komfort på bästa sätt. Den ergonomiska utformningen och de högkvalitativa materialen ger en lyxig och trivsam atmosfär i kupén. Dessutom är 208 utrustad med avancerade funktioner, inklusive en pekskärm med intuitiv navigering samt anslutningsmöjligheter som håller dig uppkopplad och underhållen under hela resan.

En förening av effektivitet och säkerhet på vägen

208:s prestanda levererar på alla fronter. Med sitt urval av effektiva motorer får du en smidig och responsiv körupplevelse som tar dig dit du vill med lätthet. 208 kombinerar prestanda och bränsleeffektivitet på ett imponerande sätt och ger dig en känsla av körglädje och kontroll.

Peugeot 208 lägger stor vikt vid säkerhet. Genom att erbjuda en bred samling avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem kan du känna dig säker och skyddad under färden. Den inkluderar funktioner som adaptiv farthållare, system för att hålla bilen i rätt fil samt nödbromssystem som fungerar självständigt, vilka samverkar för att minska risken för olyckor och ge dig extra trygghet och sinnesro på vägen.

background