Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Kia Sorento - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

23 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Kia Sorento - Lyx, prestanda och mångsidighet i perfekt harmoni

Kia Sorento är en imponerande SUV som erbjuder enastående lyx, prestanda och mångsidighet. Med sin eleganta design, avancerade teknik och exceptionella funktioner tar Sorento körupplevelsen till en ny nivå.

Nyskapande teknik och design

Kia Sorento är designad med elegans och modernitet i åtanke. Med sina slående linjer, självsäkra frontgrill och distinkta LED-strålkastare sticker Sorento ut från mängden och drar till sig beundrande blickar på vägen. Dess proportioner och välavvägda utseende ger den en imponerande närvaro oavsett om den rullar genom stadens gator eller tar sig an utmanande terräng.

När du kliver in i Kia Sorento möts du av en lyxig och välskapad interiör som präglas av komfort. Med överlägsen materialkvalitet, generöst utrymme och bekväma säten skapar Kia Sorento en trevlig atmosfär där både du och dina passagerare kan avnjuta varje resa till fullo. Dess instrumentpanel är ergonomiskt utformad med intuitiva kontroller som gör det enkelt att använda bilens funktioner och teknik. Detta gör att du kan fokusera på att köra och samtidigt ha tillgång till allt du behöver på ett smidigt och bekvämt sätt.

Kia Sorento är inte bara imponerande när det gäller design och komfort, den erbjuder också en rad avancerade tekniska funktioner. Den är utrustad med en intuitiv pekskärm och ett uppkopplat infotainmentsystem som håller dig ansluten och underhållen under hela färden. Dessutom har Sorento avancerade säkerhets- och förarassistanssystem, inklusive adaptiv farthållare, filhållningsassistans och autonoma nödbromssystem, för att ge dig trygghet och säkerhet på vägen.

En förening av pålitlighet och effektivitet

Säkerhet är en hög prioritet för Kia Sorento. Med en omfattande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner kan du känna dig trygg och skyddad under hela resan. Funktioner som blindspot monitor, korsningstrafikvarning och parkeringsassistans hjälper till att minimera risken för olyckor och öka säkerheten för både föraren och passagerarna.

Utöver sin imponerande design, komfort och säkerhet erbjuder Kia Sorento också en kraftfull prestanda och mångsidighet. Med sitt urval av effektiva motorer och avancerade fyrhjulsdriftsystem får du en smidig och responsiv körupplevelse oavsett terräng eller vägförhållanden. Sorento är också utrustad med flexibla sittplatser och generöst lastutrymme, vilket gör den perfekt för både familjeäventyr och daglig pendling.

background