Köp Ford Transit - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

27 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Pålitliga Ford Transit - En mångsidig bil med exceptionell kapacitet

Ford Transit är inte bara en vanlig transportbil, det är en pålitlig och mångsidig partner för ditt företag. Med sin imponerande kapacitet, flexibla utrymmen och exceptionella pålitlighet erbjuder Transit en körupplevelse som är skräddarsydd för att möta dina affärsbehov. Oavsett om du driver ett litet företag eller en större verksamhet, kommer Ford Transit att överträffa dina förväntningar på varje sätt.

Byggd för transport

En av de mest framträdande egenskaperna hos Ford Transit är dess imponerande kapacitet och mångsidighet. Med olika karossalternativ och lastutrymmen kan du anpassa Transit efter dina specifika behov. Oavsett om man behöver transportera gods, material eller passagerare, kommer Transit att ge tillräckligt med utrymme och lastkapacitet för att klara av uppgiften. Dessutom erbjuder Transit enkel åtkomst till lastutrymmet med hjälp av breda skjutdörrar och bakdörrar för smidig lastning och lossning.

Effektiv prestanda och genomtänkta säkerhetsfunktioner

Transit är också känd för sin exceptionella pålitlighet och låga driftskostnader. Med sin robusta konstruktion och beprövade teknik är Transit byggd för att klara av tuffa arbetsförhållanden och leverera en pålitlig prestanda. Det innebär att du kan fokusera på att driva ditt företag utan att oroa dig för oplanerade driftstopp eller höga underhållskostnader.

Transit är också utrustad med avancerade funktioner och förarassistanssystem som gör varje resa säker och bekväm. Med funktioner som adaptiv farthållare, filhållningsassistans och backkamera kan du känna dig trygg och skyddad på vägen, samtidigt som du har full kontroll över fordonet och din omgivning.
Utöver detta finns även funktioner som antispinnsystem, stabilitetskontroll och nödbromsassistent som arbetar tillsammans för att minska risken för olyckor och skydda både dig och dina passagerare.

background