Köp Ford Transit Custom - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

63 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Ford Transit Custom - En mångsidig och pålitlig transportbil

Ford Transit Custom är en populär transportbil som har varit på marknaden sedan 2012. Denna mångsidiga bil är känd för sin hållbarhet, höga prestanda och vänliga manövrering. Här är allt du behöver veta om denna populära transportbil.

Transport med fokus på prestanda

Ford Transit Custom har en elegant och funktionell design som gör den idealisk för olika typer av transporter. Bilen finns tillgänglig i varierad längd och höjd, vilket gör den lämplig för både små och stora företag. Den har också ett rymligt lastutrymme som rymmer upp till tre pallar och är utformad för att möta förarens transportbehov.
Ford Transit Custom drivs av en 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor som ger kraftfull prestanda och bränsleeffektivitet. Motorn finns i flera olika effektnivåer, från 105 hk upp till 185 hk. Det finns också möjlighet att välja mellan en manuell eller automatisk växellåda.

Ett välutrustat och miljövänligt alternativ

Ford Transit Custom har avancerad teknologi som gör resan bekväm och säker. Bilen har en stor pekskärm som ger enkel åtkomst till alla funktioner, inklusive navigering, klimatkontroll och underhållningssystem. Dessutom har den säkerhetsfunktioner som antisladdsystem, filbytesvarning och backkamera.
Modellen har en miljövänlig design som hjälper till att minska bränsleförbrukningen och utsläppen, delvis genom start-stop-teknik som stänger av motorn när bilen står stilla. Dessutom finns det även möjlighet att välja en hybridversion av bilen som ytterligare minskar utsläppen.

background