Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Ford Focus - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

35 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Ford Focus - Den perfekta kombinationen av dynamisk körning, avancerad teknologi och stilfull design

Ford Focus är en bil som tar dig med storm från första stund. Med sin imponerande prestanda, innovativa teknologifunktioner och eleganta design erbjuder Focus en körupplevelse som inte lämnar någon oberörd. Oavsett om du är en entusiastisk förare eller bara söker efter en pålitlig och modern bil, kommer Ford Focus att leverera det du söker.

Designad för att sticka ut

En av de mest framträdande egenskaperna hos Ford Focus är dess dynamiska och sportiga design. Med sina skulpterade linjer, slående grill och slimmade strålkastare sticker Focus ut från mängden och sätter sin egen prägel på vägen. Den kombinerar perfekt stil och funktionalitet för att skapa en bil som inte bara ser bra ut, utan också levererar prestanda och komfort.

Modern interiör och kraftfull prestanda

När du kliver in i Ford Focus möts du av en modern och välskapad interiör som genomsyras av komfort och avancerad teknologi. Den intuitiva layouten och de noggrant utvalda materialen skapar en trivsam atmosfär som gör varje resa till ren njutning. Med teknologifunktioner som Ford SYNC-infotainmentsystemet och en smart pekskärm kan du enkelt ansluta och styra din digitala värld medan du är på väg.

Men Ford Focus är mer än bara stil och teknologi - den är också utrustad med imponerande prestanda och en rolig kördynamik. Med sitt utbud av kraftfulla motorer får du en responsiv acceleration och smidig manövrering. Oavsett om du kör genom stadstrafik eller tar dig ut på landsvägen, kommer Ford Focus att leverera den prestanda och körglädje som du söker. Det är en bil som sätter föraren i fokus och gör varje resa till en spännande upplevelse.

Säkerhetsfunktioner

Med en omfattande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem kan du känna dig trygg och skyddad på vägen. Funktioner som adaptiv farthållare, filhållningsassistans och autonoma nödbromssystem arbetar tillsammans för att minska risken för olyckor och skydda både dig och dina passagerare.

background