Köp Ford Fiesta - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

24 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Ford Fiesta - Stil, körglädje och avancerad teknologi

Ford Fiesta är en sann ikon som har satt standarden för kompakta bilar i årtionden. Med sin unika stil, dynamiska köregenskaper och avancerade tekniska funktioner erbjuder Fiesta en körupplevelse som är svår att överträffa. Oavsett om du är en trendmedveten stadspendlare eller en förstagångsköpare kommer Ford Fiesta att leverera på alla fronter.

Modern design och ergonomisk interiör

Ford Fiesta är en bil med modern och energisk design. Med sina aerodynamiska linjer, distinkta grill och snygga strålkastare sticker Fiesta ut från mängden och fångar uppmärksamheten på vägen. Den kombinerar stil och funktionalitet för att skapa en bil som inte bara ser bra ut, utan också är en ren fröjd att köra.

Inuti bilen möts du av en väldesignad och bekväm interiör som genomsyras av kvalitet och ergonomi. Trots sin kompakta storlek erbjuder Fiesta överraskande gott om utrymme för både förare och passagerare. Dessutom är Fiesta utrustad med avancerade funktioner, inklusive en smart pekskärm och Ford SYNC-infotainmentsystemet, som håller dig ansluten och underhållen under hela resan.

Upplev körglädje och säkerhet i toppklass

Ford Fiesta är synonymt med körglädje. Med sin responsiva styrning och smidiga manövrering ger Fiesta en engagerande och rolig körupplevelse. Den är en bil som passar perfekt för stadskörning, samtidigt som den är lika kapabel att ge dig en bekväm och säker resa på landsvägen.

Trots sin kompakta storlek är denna bil utrustad med en imponerande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem. Funktioner som adaptiv farthållare, filhållningsassistans och autonoma nödbromssystem arbetar tillsammans för att minska risken för olyckor och ge dig extra trygghet och skydd på vägen.

background