Köp BMW X1 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

30 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

BMW X1: En kompakt SUV som kombinerar prestanda och funktionalitet

BMW X1 är en imponerande kompakt SUV som kombinerar stil, prestanda och funktionalitet på ett enastående sätt. Med sin distinkta design, kraftfulla motoralternativ och avancerade tekniska funktioner är X1 en bil som imponerar både på vägen och i stadsmiljön.

Framtagen genom förfinad ackuratess

Ett av de mest slående dragen hos BMW X1 är dess eleganta och dynamiska design. Den har en muskulös kaross med väldefinierade linjer och en framträdande grill som ger bilen en sportig och samtidigt sofistikerad karaktär. De aerodynamiska detaljerna bidrar inte bara till bilens utseende, utan även till dess effektivitet och bränsleekonomi.

Inuti BMW X1 möts du av en väldesignad och lyxig interiör. Högkvalitativa material, noggrant utformade detaljer och bekväma säten skapar en trivsam och exklusiv atmosfär. X1 erbjuder också ett generöst utrymme för både förare och passagerare, vilket gör varje resa bekväm och avslappnad. Dessutom är bagageutrymmet stort och flexibelt, vilket gör det enkelt att lasta och transportera dina ägodelar.

Resolut prestanda och kompromisslöst säkerhetstänk

BMW X1 är inte bara stilfull och bekväm, den erbjuder även imponerande prestanda. Med ett urval av kraftfulla motorer och avancerade tekniska funktioner levererar X1 en smidig och responsiv körupplevelse. Oavsett om du kör i stadstrafik eller tar dig an landsvägar erbjuder X1 en imponerande acceleration, stabilitet och precision.

Säkerheten är också en prioritet för BMW X1. Den är utrustad med en omfattande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem. Funktioner som adaptiv farthållare, filhållningsassistans, blindspot monitor och autonoma nödbromssystem arbetar tillsammans för att minimera risken för olyckor och ge dig extra trygghet och säkerhet på vägen.

Utöver sina prestanda- och säkerhetsfunktioner har BMW X1 också en rad avancerade tekniska funktioner. Det smarta BMW iDrive-systemet ger dig enkel åtkomst till olika fordonsfunktioner och underhållningssystem. Dessutom kan du njuta av trådlös laddning för dina enheter och smidig anslutning till din smartphone via Apple CarPlay eller Android Auto.

background