Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp BMW 1-serie - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

79 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

BMW 1-serie - En sportig och smidig bil med hög prestanda och modern teknik

BMW 1-serie är en av de mest eftertraktade småbilarna på marknaden idag. Denna bilmodell är sportig och smidig, med en hög prestanda och modern teknik som passar både för stadskörning och längre resor. Här är allt du behöver veta om BMW 1-serie.

Sportig design, hög prestanda och modern inredning

BMW 1-serie har en snygg och sportig design med en distinkt BMW-grill. Karossen på bilen är aerodynamiskt utformad för att minimera luftmotståndet. Insidan av bilen är också mycket elegant med sin gedigna utrustning och tekniska nymodigheter.
1-serien drivs av en kraftfull motor som ger hög prestanda och en imponerande körupplevelse. Bilen finns i flera olika motoralternativ, med olika effekt och bränsleekonomi. Den har också en avancerad fjädring som ger en stabil och bekväm körning, även på ojämna vägar. Dessutom har BMW 1-serie en sportig och smidig växellåda som ytterligare förstärker körglädjen.
Bilen har en modern och bekväm inredning som är utformad för att ge både föraren och passagerarna en trevlig körupplevelse. Sätena är justerbara för maximal bekvämlighet och instrumentbrädan är lätt att tyda och har en intuitiv design. Dessutom är BMW 1-serie också utrustad med en framskriden ljudanläggning som ger högkvalitativt ljud och en imponerande upplevelse.

Säkerhet och personliga tillval

Bland BMW:s säkerhetsfunktioner återfinns bland annat automatiska nödbromssystem, antisladdsystem och airbags. Dessutom finns det möjlighet att välja till extra säkerhetsutrustning, som till exempel backkamera och parkeringsassistans.
BMW 1-serie finns med en mängd tillbehör som gör bilen ännu mer praktisk och mångsidig. Till exempel finns det möjlighet att välja olika färger och material på bilens interiör och exteriör och det finns också möjlighet att välja till extra utrustning, som till exempel GPS och uppvärmda stolar.

background