Köp BMW X3 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

55 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

BMW X3 - En Symbios av kraft, elegans och körglädje

BMW X3 är en symbol för överlägsenhet och prestanda på vägen. Med sin imponerande kraft, sofistikerade design och exceptionella kördynamik erbjuder X3 en upplevelse som överträffar alla förväntningar. Oavsett om du är en äventyrlig resenär eller en krävande förare kommer BMW X3 att leverera på alla fronter.

Unik och kraftfull prestanda

BMW X3 kan stoltsera med en beundransvärd prestanda. Med sin kraftfulla motor och avancerade teknik får du en imponerande acceleration och en smidig körglädje som tar dig dit du vill med stil och hastighet. X3 kombinerar prestanda och effektivitet på ett imponerande sätt och ger dig en känsla av total kontroll och körglädje.

Nyskapande design och lyxig interiör

En av de mest framstående egenskaperna hos BMW X3 är dess eleganta och atletiska design. Med sin strömlinjeformade kaross, karakteristiska grill och slående LED-strålkastare sticker X3 ut från mängden och sätter sin egen prägel på vägen. Varje detalj är noga utformad för att ge en perfekt balans mellan stil och funktionalitet. X3 är en bil som kombinerar estetik och aerodynamik på ett imponerande sätt.

Men det är inte bara utseendet som imponerar med BMW X3. Inuti möts du av en förstklassig och välutrustad interiör som genomsyras av komfort och lyx. Med material av rang och en ergonomisk utformning skapas en elegant och trivsam atmosfär. X3 är också utrustad med avancerad teknologi, inklusive en intuitiv pekskärm och BMWs innovativa iDrive-system, som ger dig full kontroll och en ansluten körupplevelse.

Säkerhetsfunktioner

Med en omfattande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem kan du känna dig trygg och skyddad på vägen. Funktioner som adaptiv farthållare, filhållningsassistans och autonoma nödbromssystem arbetar tillsammans för att minska risken för olyckor och ger extra sinnesfrid och skydd för dig och dina passagerare.

background