Köp BMW 5-serie - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

167 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

BMW 5-serie - En kombination av lyx och prestanda

BMW 5-serie är en lyxbil som har varit på marknaden sedan 1972. Denna bilmodell är känd för att kombinera elegans med hög prestanda, vilket gör den till en av de mest eftertraktade bilarna i dess klass. Här är allt du behöver veta om denna imponerande bil.

Tysk prestanda och unik design

BMW 5-serie har en elegant design som kombinerar sportighet och lyx på ett imponerande sätt. Bilens kaross är aerodynamiskt utformad, med en imponerande front som inkluderar den klassiska BMW-njuren. Insidan av bilen är också mycket stilren, med material av hög kaliber och en minimalistisk design som ger en känsla av modernitet.
BMW 5-serie drivs av en effektiv motor som levererar hög prestanda och bränsleeffektivitet. Bilen finns i olika motoralternativ, som inkluderar bensin- eller dieselmotor, med möjlighet att välja en automatisk eller manuell växellåda. Bilen är också utrustad med avancerad teknologi, som adaptiv fjädring och en högpresterande bromsanläggning.

Nyskapande design och säkerhet

BMW 5-serie har en inredning av högsta kvalitet och standard. Sätena är bekväma och justerbara och instrumentbrädan är lättläst och innovativt designad. Dessutom finns det många praktiska förvaringsfack runt om i bilen, vilket gör den idealisk för långa resor.
Säkerhet är en högsta prioritet för BMW, och BMW 5-serie har imponerande säkerhetsfunktioner. Bilen har bland annat en 360-graders kamera och assistanssystem som hjälper till att undvika kollisioner vid parkering. Andra säkerhetsfunktioner inkluderar antisladdsystem, airbags och en stabil karosstruktur.

Ytterligare tillbehör

BMW 5-serie finns med en mängd tillbehör som gör bilen ännu mer praktisk och mångsidig. Till exempel finns det en Head-Up-display, backspegelkamera, LED-strålkastare och mycket mer. Dessutom finns det också möjlighet att välja ett stort antal färger och material på bilens interiör och exteriör.

background