Köp BMW 3-serie - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

165 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

BMW 3-serie - Den ikoniska sportbilen med högpresterande motorer och enastående körglädje

BMW 3-serie har varit en av de mest populära och ikoniska sportbilarna på marknaden sedan dess lansering 1975. Bilen har genomgått flera uppdateringar och förbättringar under åren och är idag känd för sin högpresterande motor och enastående körglädje. Här är allt du behöver veta om BMW 3-serie.

Unik och prestigefylld utformning

BMW 3-serie har en sportig och elegant design som gör att den sticker ut från mängden. Bilens kaross är strömlinjeformad och har en aggressiv front som inkluderar BMW's signaturdesign, dubbla njurgrillar.
Bilens interiör utstrålar exklusivitet och kvalitet med kvalitativt material och en modern design. Sätena är bekväma och justerbara för att passa förarens preferenser och behov, oavsett om det är för långa resor eller för en snabb körning. Instrumentbrädan har en lättläst och intuitiv design, vilket gör det enkelt att få tillgång till alla nödvändiga funktioner. Dessutom finns det många praktiska förvaringsfack runt om i bilen, vilket gör det enkelt att organisera och förvara alla nödvändigheter.

Prestanda i toppklass och imponerande säkerhetsfunktioner

BMW 3-serie drivs av en högpresterande motor som levererar en imponerande kraft och hastighet. Bilen finns i flera olika motoralternativ, som inkluderar bensin- och dieselalternativ, och möjlighet att välja en automatisk eller manuell växellåda. Bilen är också utrustad med avancerad teknologi, som BMW's Driving Assistant och en avancerad fjädring, vilket gör den till en av de bästa bilarna att köra på vägen.
Bilen har även en rad imponerande säkerhetsfunktioner. Bland annat automatiska nödbromssystem, antisladdsystem, airbags och en pålitlig karosstruktur. Dessutom finns det möjlighet att välja till extra säkerhetsutrustning, som till exempel backkamera och parkeringsassistans.

Personligt anpassade tillbehör för en mer lyxig och bekväm körupplevelse

BMW 3-serie finns med en mängd tillbehör som gör bilen ännu mer praktisk och mångsidig. Till exempel finns det möjlighet att välja olika färger och material på bilens interiör och exteriör, och det finns också möjlighet att välja till extra utrustning, som till exempel navigeringssystem och uppvärmda stolar.

background