Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
    Filter
Mina
favoriter
Min
önskelista
Rensa
filter

Just nu bilar till salu

Är du intresserad av att köpa en begagnad BMW 3-serien?

Funderar du på att skaffa dig en begagnad BMW 3-serien? Här på Riddermark Bil har du ofta flera att välja mellan. Oavsett om du är ute efter en begagnad BMW 3-serien med diesel eller en BMW 3-serien med bensin har du möjlighet att hitta rätt hos oss. Vi är störst i Sverige på nyare begagnade bilar. Alla bilar vi säljer är noggrant testade och givetvis fräscha. Din köptrygghet är mycket viktig för oss.

En begagnad BMW 3-serien är en kompakt prestigebil

BMW 3-serien har under årens lopp släppts i ett stort antal modeller som sinsemellan är ganska olika varandra såväl exteriört som när det gäller BMW 3-seriens interiör. Detta var länge den minsta bilen från BMW och den passar dig som är mer intresserad av komfort och goda köregenskaper än massor av plats. När det gäller BMW 3-seriens bagageutrymme så kan du ändå räkna med att den rymmer omkring 370 liter, beroende på modell. Det går att hitta en begagnad BMW 3-serien som sedan, Touring eller i Gran Turismo-utförande. När du väl bestämt dig för att köpa en begagnad BMW 3-serien kan du alltså välja ett utförande som faller dig i smaken. Bestäm dig för om du vill ha en BMW 3-serien som manuell, eller om du är mer intresserad av en BMW 3-serien automat. När det gäller BMW 330 och senare modeller kan du hitta en bil ur BMW 3-serien som laddhybrid eller en begagnad BMW 3-serien el.

BMW 3-serien har rullat sedan 1975

Om du hittar en begagnad BMW 3-serien till salu, och det är en mellanklassbil med premiumkänsla du vill ha, kan det vara köpläge. Detta är en bil som det säljs många av och det bidrar till att göra dem väldigt prisvärda på begagnatmarknaden. Det gäller oavsett om du är ute efter en bekväm och prisvärd bil som har några år på nacken eller en nyare BMW 3-serien hybrid. BMW gör bilar som är kända för att hålla länge utan att du behöver byta särskilt mycket på dem. Det bidrar till att göra dem ekonomiska att äga trots att vi talar om en bil i lyxklass.

background