Riddermark Bil öppnar transportbilscenter i Tyresö

Med plats för över 150 fordon får nu ännu fler kunder möjligheten att kunna göra en riktigt bra transportbilsaffär.


Att kunna erbjuda något för alla typer av kunder är av stor vikt för Riddermark Bil varav ett center tillägnat hantverkarens bästa vän är en självklarhet. Här står Caddys, Partners, Movanos och otaliga fler modeller uppradade i raka rader redo för att få komma ut och arbeta.

”Att sälja transportbilar är som att sälja precis vad som helst, det viktigaste är att uppfylla de förväntningar kunden har på produkten”- Ismail Kan, anläggningschef för den nya butiken.

Vi har ställt ytterligare några frågor till honom för att veta mer om Riddermark Bils senaste butik:

Vem är du?

"Mitt namn är Ismail Kan, jag är 28 år gammal och bor i Tullinge med min fru och min dotter på 2,5 år. Jag har varit på Riddermark bil sedan 1,5 år och innan dess jobbade jag på en däckverkstad i 9 år."


Hur kommer det sig att du hamnade på Riddermark bil?

"Jag gick in på Riddermark Bil's hemsida och såg en annons där de sökte säljare. Det som lockade mig framförallt var att ett CV inte behövdes, utan att jag istället bara skulle gå dit och göra olika tester. Denna rekryteringsmetod är Riddermark Bil kända för idag, och jag var helt enkelt en av de första att få jobbet på det sättet."


Varför tror du att just du fick förtroendet att bli anläggningschef?

"Jag tror att jag fick detta förtroende dels på grund av att jag alltid är mig själv. Dessutom ser jag detta mer som en sysselsättning än ett jobb eftersom jag verkligen älskar det jag gör. Jag gillar att få nya utmaningar varje dag och jag går in helhjärtat för mitt jobb. Sedan är det givetvis lätt att göra ett bra jobb med så bra kollegor som jag har här."


Vad kan kunderna förvänta sig av din butik?

"Framför allt ett riktigt bra bemötande, och gällande bilarna vill vi alltid kunna uppfylla kundernas krav. Det kan handla om allt från att montera extra tillbehör så som ljusbågar eller bara kunna ordna ett särskilt avbetalningsupplägg . Kunderna skall också kunna förvänta sig att vi levererar bra transportbilar med låga priser samt att bilköpet går enkelt och smidigt. Det ska alltid vara enkelt att handla hos oss."


Vad tycker du är det viktigaste vid försäljning av transportbilar?

"Det är precis samma som att sälja vad som helst, allting handlar om att uppnå de förväntningar kunden har på produkten. Det viktigaste för oss är att kunden blir väl bemött och att vi ska kunna tillgodose alla kunders specifika önskemål. Att det handlar om juts transportbilar i det här fallet spelar ingen roll, även om det ska bli väldigt kul att jobba lite mer nischat mot småföretagare."


Till sist, hur känns det att numer vara anläggningschef?


"Det är en dröm som har gått i uppfyllelse. Denna resan har varit helt fantastisk. Från att i flera år ha försökt få ett jobb som bilförsäljare till att hamna här, sälja bil och nu även få detta förtroende. Jag är inte den som klappar mig själv på axeln, men nu är jag stolt över att jag tagit mig hela vägen hit."


Klicka här för att se alla transportbilar i lager. 

Vi önskar alla kunder välkomna till Riddermark Transportbilscenter i Tyresö.

Omnämnda produkter

Kommentarer

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Inga kommentarer