Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Volvo V70 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

48 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Volvo V70 - den bekväma och pålitliga familjebilen

Volvo V70 är en legendarisk bil som är känd för sin imponerande design, bekvämlighet och prestanda. Med sin eleganta och aerodynamiska form sticker den ut på vägarna och är en verklig blickfångare. Men det finns mycket mer än bara utseendet som gör Volvo V70 till en fantastisk bil.

Komfort möter prestanda i en drömlik interiör

Interiören i Volvo V70 är förstklassig och ger en lyxig och modern känsla. De bekväma stolarna ger en utmärkt sittkomfort och gör resorna mycket behagliga, oavsett hur långa de är. Den generösa kupén ger också gott om utrymme för både passagerare och bagage.
När det kommer till prestanda levererar Volvo V70 allt du kan förvänta dig av en bil av hög kvalitet. Med en kraftfull motor som har en imponerande acceleration och kraft, tar den sig enkelt upp för branta backar och gör omkörningar med lätthet. Men det är inte bara prestandan som är imponerande - bilen har också utmärkt bränsleeffektivitet, vilket sparar pengar och minskar koldioxidavtrycket.

Upplev sinnesro med avancerade säkerhetsfunktioner hos Volvo V70

Volvo V70 är också en av de säkraste bilarna på vägarna. Med en mängd avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive krockkuddar, antisladdsystem och autobroms, ger den maximalt skydd för både förare och passagerare. Det här är en bil som verkligen prioriterar säkerhet.
Utöver allt detta finns det också en mängd tillval som gör körningen ännu bekvämare och roligare. Du kan till exempel välja en högkvalitativ ljudanläggning, navigationssystem, uppvärmda stolar och mycket mer.

background