Köp Volkswagen Up - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

Just nu bilar till salu

Din filtrering gav inga resultat

Jämför up till 3 bilar

Volkswagen up! - En utmärkt följeslagare i vardagen

Volkswagen up! är en bil som imponerar trots sin kompakta storlek. Med sin charmiga design och smarta funktioner är up! den perfekta stadskompisen som tar dig genom trånga gator och ger dig friheten att utforska staden på ett smidigt sätt.

Designad för stadslivet

En av de mest betydelsefulla egenskaperna hos up! är dess snygga och moderna design. Trots sin kompakta storlek har den en unik och distinkt karaktär som gör att den sticker ut från mängden. De mjuka kurvorna och den eleganta frontgrillen ger bilen ett stilfullt utseende som passar perfekt in i stadsmiljön.

Funktionalitet och effektivitet i fokus

När du kliver in i up! möts du av en smart och funktionell interiör. Trots sin lilla storlek erbjuder up! ett förvånansvärt generöst utrymme, med gott om plats för både förare och passagerare. Bekväma säten och noggrant utvalt material bidrar till att skapa en trivsam atmosfär där du kan njuta av varje resa.

Trots sin kompakta storlek är up! en bil som levererar imponerande prestanda. Den är utrustad med en effektiv motor som ger en smidig och responsiv körupplevelse. Dessutom är up! bränsleeffektiv, vilket gör att du kan njuta av längre resor utan att behöva oroa dig för att fylla på tanken.

Gedigen säkerhet och medveten miljöpåverkan

Volkswagen up! är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som håller dig skyddad på vägen. Funktioner som adaptiv farthållare och nödbromssystem hjälper till att minimera risken för olyckor. Dessutom finns det en rad förarassistanssystem som filhållningsassistans och kollisionsvarning för att öka säkerheten. Med Volkswagen up! kan du känna dig trygg och säker under varje resa.

En annan fördel med up! är dess miljövänliga natur. Med sin effektiva bränsleförbrukning och låga utsläpp är up! ett bra val för miljömedvetna förare. Du kan köra med gott samvete och bidra till att minska din klimatpåverkan.

background