Köp Volkswagen Transporter - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

70 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Volkswagen Transporter - Den mångsidiga och pålitliga transportbilen

Volkswagen Transporter är en av de mest kända och älskade transportbilarna på marknaden. Sedan dess lansering 1950 har bilen varit en favorit bland företag och privatpersoner som behöver en pålitlig och mångsidig transportbil. Här är allt du behöver veta om Volkswagen Transporter.

Ständigt ung och kraftfull

Volkswagen Transporter har en klassisk och tidlös design som har varit populär i många år. Bilens kaross har en fyrkantig form som ger en imponerande lastkapacitet. Dessutom har bilen en stilren front som inkluderar den klassiska Volkswagen-logotypen.
Volkswagen Transporter drivs av en kraftfull och bränsleeffektiv motor som ger en hög prestanda och låg bränsleförbrukning. Bilen finns i flera olika motoralternativ, med olika effekt och bränsleekonomi. Bilen är också utrustad med avancerad teknologi, som adaptiv fjädring och en högpresterande bromsanläggning.

Funktionalitet och säkerhet i fokus

Volkswagen Transporter har en mycket praktisk inredning som gör den idealisk för transporter av olika slag. Bilen är utrustad med en bekväm förarstol och passagerarstolar, och lastutrymmet är mycket rymligt.
Säkerhet är en hög prioritet för Volkswagen och Volkswagen Transporter har imponerande säkerhetsfunktioner. Bilen har bland annat automatiska nödbromssystem, antisladdsystem, airbags och en solid karosstruktur. Dessutom finns det möjlighet att välja till extra säkerhetsutrustning, som till exempel backkamera och parkeringsassistans.

En transportbil i din smak

Volkswagen Transporter finns med en mängd tillbehör som gör bilen ännu mer praktisk och mångsidig. Till exempel finns det möjlighet att välja olika takhöjder och karossstorlekar och det finns också möjlighet att välja olika färger och material på bilens interiör samt exteriör. Dessutom finns det möjlighet att välja till extra utrustning, som till exempel GPS och uppvärmda stolar.

background