Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Volkswagen Crafter - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

35 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Kör ditt företag framåt med stilen och prestandan hos Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter är en av de mest mångsidiga och pålitliga transportfordonen på marknaden idag. Med sin kraftfulla motor och imponerande lastkapacitet är detta fordon perfekt för företag som behöver transportera stora mängder material och utrustning på ett säkert och effektivt sätt.

Säkerhet och lastutrymme i fokus

Craftern är utrustad med den senaste tekniken för att ge dig en smidig och bekväm körupplevelse. Den är utformad för att uppfylla de högsta standarderna för säkerhet, med funktioner som backkamera, automatisk nödbromsning och trötthetsvarning. Du kan lita på att din last och passagerare är skyddade i alla situationer.
Bilen är också utformad för att ge dig maximal flexibilitet när det gäller lastning och transport. Med en rad olika dörr- och fönsterkonfigurationer kan du anpassa din Crafter efter dina specifika behov. Det stora lastutrymmet ger dig gott om plats för att transportera allt från tunga verktyg och material till stora paket och produkter.

Kraftfull och fåfäng design

Men Volkswagen Crafter är inte bara funktionell och pålitlig, den har också en modern och professionell design som ger ett starkt intryck till ditt företag. Med sitt slående utseende och eleganta linjer kommer den att hjälpa dig att sticka ut från mängden och ge ditt företag ett professionellt och pålitligt ansikte.

background