Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
    Filter
Mina
favoriter
Min
önskelista
Rensa
filter

Just nu bilar till salu

Är du intresserad av att köpa en begagnad Volkswagen Caddy?

Denna mångsidiga lätta lastbil började produceras redan år 1979 av den tyska biltillverkaren Volkswagen för att sedan levereras ut till slutkunder året efter dvs 1980. I Sverige är Caddy en populär bil band nybilsköparna och modellen är allt som oftast med i top 10 listorna över mest sålda transportbilar som Mobility Sweden ger ut. Mobility Sweden är tidigare känt som Bilsweden innan man den första april 2022 bytte namn. Man kan ha synpunkter på tajmingen med datumet för datumbytet, men vi kan försäkra att det här namnbytet inte är ett aprilskämt. Att en bilmodell är populär och har många nybilskunder ger goda förutsättningar för att många begagnade exemplar skall dyka upp ett par år senare. Volswagen Caddy är populär som begagnad och är en av de vanligare bilmodellerna bland de begagnade transportbilarna vi på Riddermark Bil säljer.

Begagnad Volkswagen Caddy Kombi - Caddy som MPV

Den första generationens Caddy som började levereras i början av åttiotalet var en pickup som baserades på den tekniska plattformen ifrån Ikonen Volkswagen Golf. Den första generationens Caddy avlöstes år 1995 av en ny generation. Den andra generationens Volkswagen Caddy baserades på tredje generations Volkswagen Polo. Som Ni säkert märker är det är redan tal om många olika generationer och bilmodeller som Caddy lånat teknik av. För att göra saken än mer invecklad så introducerade Volkswagen i samband med andra generationens Caddy en MPV (”Muliti Purpose Vehicle” på engelska) version: Caddy kombi.

Begagnad Volkswagen Caddy Life Maxi 7 sittplatser

Den tredje generationens Volkswagen Caddy debuterade år 2003 och delar teknik med Volkswagen Touran och den eviga Volkswagen ikonen Golf. Den tredje generationens Volkswagen Golf finns i två olika utföranden när det gäller själva storleken: standardstorlek och en större storlek. Den större storleken har tillägget ”Maxi” i modellnamnet. Volkswagen införde även versionen Caddy Life som är en uppgradering av Caddy Kombi. Både Caddy Life och Caddy kombi är sjusitsiga. Volkswagen Caddy kombi är aningen mer spartansk än Caddy Life sett till komfort och dämpning.

Begagnad Fyrhjulsdriven Volkswagen Caddy, Caddy 4Motion

Den tredje generationens Caddy fick år 2010 en relativt stor och omfattande facelift. Straxt innan denna omfattande uppfräschning och modernisering av Volkswagen Caddy annonserade Volkswagen att Caddy och Caddy Maxi nu även skulle kunna gå att beställa som ny med fyrhjulsdrift. Begagnade Volkswagen Caddy 4motion och Begagnade Volkswagen Caddy 4motion är populära på begagnatmarknaden i Sverige. Fyrhjulsdriften gör underverk för att hantera bilen vintertid!

Begagnad eldriven Volkswagen Caddy

Den senaste versionen av arbetshästen Caddy lanserades 2020 och initialt ser det ut som att det fortsatt är förbränningsmotorer som är populärast bland köparna på nybilsmarknaden i Sverige. Elektrifieringen och den ökande efterfrågan på elbilar i världen och inte minst Sverige har medfört att Volkswagen valt att lansera en helt elektrisk Caddy ABT, vid namn e-Caddy.

background