Köp Volkswagen Caddy - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

69 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Volkswagen Caddy - En pålitlig och praktisk transportbil

Volkswagen Caddy är en populär transportbil som har varit på marknaden sedan 1980-talet. Denna praktiska bil är känd för sin pålitlighet och höga prestanda. Här är allt du behöver veta om denna populära transportbil.

Utformad för transport

Volkswagen Caddy har en praktisk och funktionell design som gör att den lämpar sig för olika typer av transporter. Bilen finns tillgänglig i ett varierat spann av längd och höjd, vilket gör den lämplig för både små och stora företag. Med ett ansenligt lastutrymme som håller upp till två pallar är modellen utformad för att möta brukarens transportbehov.
Volkswagen Caddy drivs av en effektiv 2,0-liters dieselmotor som ger hög prestanda och bränsleeffektivitet. Bilen finns tillgänglig i flera olika effektnivåer, från 75 hk upp till 150 hk. Det finns också möjlighet att välja mellan en manuell eller automatisk växellåda.

Välutrustad, säker och miljövänlig

Volkswagen Caddy har avancerad teknologi och säkerhetsfunktioner som gör resan bekväm och säker. Bilen har en stor pekskärm som ger enkel åtkomst till alla funktioner, inklusive navigering, klimatkontroll och underhållningssystem. Dessutom har den också säkerhetsfunktioner som antisladdsystem, filbytesvarning och backkamera.
Modellen har en miljövänlig design som hjälper till att minska bränsleförbrukningen och utsläppen, bland annat genom start-stop-teknik som stänger av motorn när den står stilla. Dessutom finns det också möjlighet att välja en gasversion av bilen som ytterligare minskar utsläppen.
Volkswagen Caddy kommer med en mängd tillbehör som gör den ännu mer praktisk och mångsidig. Det finns exempelvis hyllor, verktygsförvaring, lastsäkringssystem och mycket mer. Dessutom ges alternativet att välja en dubbelhytt-version av bilen, vilket ger möjlighet till fler passagerare.

background