Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Volkswagen Amarok - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

31 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Upptäck Volkswagen Amarok - Den robusta pickupen som kombinerar kraft, komfort och mångsidighet

Volkswagen Amarok är inte bara en vanlig pickup, det är en kraftfull och pålitlig arbetsmaskin som tar dig igenom den tuffaste terrängen med lätthet. Med sin imponerande design, kraftfulla prestanda och en rad praktiska funktioner erbjuder Amarok en körupplevelse utöver det vanliga.

En symbios av styrka och elegans

Volkswagen Amarok är en bil som väcker dina sinnen med dess robusta och muskulösa design. Den imponerande frontgrillen, aerodynamiska linjer och kraftfulla hjulbågar ger Amarok en aggressiv attityd som fångar uppmärksamheten på vägen. Oavsett om du kör i staden eller tar dig an terrängen, kommer Amarok att göra ett starkt intryck.

Denna bastanta bil imponerar med en elegant och välutrustad interiör. Med högkvalitativa material, ergonomisk design och generösa utrymmen erbjuder Amarok en bekväm och trivsam atmosfär. Den välplanerade instrumentpanelen och intuitiva kontroller gör att du kan fokusera på körningen. Amarok kombinerar funktionalitet och stil för att skapa en interiör som passar både arbete och fritid.

Kompromisslös prestanda

Det är inte bara utseendet och interiören som imponerar med Volkswagen Amarok. Under huven hittar du kraftfulla motorer och avancerad teknik som ger dig en imponerande prestanda och en smidig körupplevelse. Oavsett om det handlar om att dra tunga laster eller ta sig fram på svåra vägar, kommer Amarok att leverera kraften och stabiliteten du behöver för att klara av alla utmaningar.

Säkerhet och tillval

Säkerhet är också en prioritet för Volkswagen Amarok. Med en omfattande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem kan du känna dig trygg och skyddad under hela resan. Funktioner som adaptiv farthållare, filhållningsassistans, backkamera och nödbromssystem arbetar tillsammans för att minska risken för olyckor och ge dig extra sinnesfrid.

Utöver sina imponerande egenskaper erbjuder Volkswagen Amarok också en rad praktiska tillbehör och anpassningsmöjligheter för att göra den ännu mer mångsidig och användbar. Vare sig det handlar om lastutrymmen, takräcken eller dragkrokar, kan du skräddarsy Amarok efter dina behov och göra den till den perfekta arbetspartnern.

background