Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Toyota Yaris - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

25 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Toyota Yaris - En prisvärd och tillförlitlig bil

Toyota Yaris är en bilmodell som är känd för sin tillförlitlighet och bränsleeffektivitet. Denna kompakta bil har funnits på marknaden sedan 1999 och har sedan dess varit en populär modell bland bilar i dess segment. Här är allt du behöver veta om denna prisvärda bil.

Modernitet och fräschhet

Toyota Yaris har en modern och fräsch design som gör den till en av de mest attraktiva bilarna i dess klass. Bilens kaross har en aerodynamisk form, och en front som inkluderar den klassiska Toyota-grillen. Insidan av Toyota Yaris är utformad för att skapa en modern och stilren känsla. Materialen är av högsta klass och används genom hela bilens interiör, vilket ger en känsla av lyx och hållbarhet. Det minimalistiska designkonceptet ger en känsla av rymd och enkelhet, samtidigt som det skapar en ökad funktionalitet. Instrumentbrädan är lättläst och intuitivt utformad, vilket ger föraren enkel åtkomst till alla viktiga funktioner. Tillsammans ger dessa funktioner en interiör som utstrålar modernitet och stilrenhet.

Bränsleeffektiv prestanda

Toyota Yaris drivs av en effektiv motor som kan leverera hög prestanda och bränsleeffektivitet. Bilen finns i olika motoralternativ, som inkluderar bensin- eller hybridmotor, med möjlighet att välja en automatisk eller manuell växellåda. Bilen är också utrustad med avancerad teknologi, som Toyota Safety Sense, vilket gör bilen mycket säker att köra.
Toyota Yaris finns med en mängd tillbehör som gör bilen ännu mer praktisk och mångsidig. Till exempel finns det parkeringsassistans, backspegelkamera, LED-strålkastare och mycket mer. Dessutom finns det också möjlighet att välja ett stort antal färger och material på bilens interiör och exteriör.

background