Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Seat Leon - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

63 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Kör med stil och prestanda - Upplev SEAT Leon idag

SEAT Leon är en bil som har blivit mycket populär bland bilentusiaster runt om i världen. Det är en kompakt bil som passar perfekt för en liten familj eller en ensamåkare som behöver ett pålitligt fordon för att ta sig runt i stan eller ut på landsvägen.

Kraftfull prestanda och innovativ design

Designen på SEAT Leon är modern och sportig med rena linjer och en dynamisk kaross. Bilen är utformad med både utseende och funktion i åtanke, vilket ger föraren en bekväm och behaglig körupplevelse samtidigt som passagerarna kan njuta av en rymlig interiör.
SEAT Leon har även en imponerande prestanda med flera olika motoralternativ att välja mellan, inklusive bensin- och dieselalternativ samt hybridmodeller. Bilen har också en hög bränsleeffektivitet, vilket gör den till ett miljövänligt val för bilköpare.

Maximal säkerhet och utrustning för en säkrare och mer bekväm körupplevelse

Säkerheten är en prioriterad komponent hos SEAT och Leon är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner såsom antisladdsystem, airbags och krockkuddar, samt assistanssystem för att hjälpa föraren att undvika olyckor.
För de som vill anpassa sin SEAT Leon ytterligare finns det också ett brett utbud av tillbehör att välja mellan, inklusive infotainmentsystem, parkeringsassistans, uppvärmda säten och mycket mer.

background