Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Renault Trafic - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

31 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Arbeta smartare och effektivare med Renault Trafic

Renault Trafic är en pålitlig och mångsidig transportbil som är känd för sin höga prestanda och praktiska funktioner. Den är perfekt för företagare och yrkesmänniskor som kräver en pålitlig och bekväm bil som kan transportera tung last.

Skrytsam lastkapacitet och prestanda

En av de mest anmärkningsvärda funktionerna hos Renault Trafic är dess lastkapacitet. Med en total lastkapacitet på upp till 1,2 ton transporteras stora mängder utrustning och varor med lätthet. Den är också utrustad med en enkel lastningsmekanism som gör det smidigt att lasta och lossa tunga föremål.
Renault Trafic har också en imponerande bränsleekonomi. Med sin effektiva motor och innovativa teknik kan den uppnå en ansenlig bränsleeffektivitet som minskar kostnaderna och påverkan på miljön. Dessutom har den en generös körsträcka på en enda tank, vilket gör den till ett perfekt val för långa resor.

Funktionell teknik för en säker och trivsam upplevelse

Säkerhet är en annan viktig faktor att tänka på när man köper en transportbil och Renault Trafic är inget undantag. Den är utrustad med en rad avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive antisladdsystem, antispinnsystem och krockkuddar för att skydda föraren och passagerarna i händelse av en olycka. Dessutom finns det en rad tillval som hjälper till att förbättra säkerheten ytterligare, som backsensorer och backkamera.
När det gäller komfort och användarvänlighet så erbjuder Renault Trafic en rad praktiska funktioner som gör varje resa bekväm och smidig. Föraren kan enkelt justera sätet och ratten för att hitta den mest bekväma körpositionen och det finns också en mängd förvaringsutrymmen för att hålla allt organiserat och lättillgängligt.

background