Köp Renault Kangoo - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

23 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Funktionell och modern - upptäck Renault Kangoo

Renault Kangoo är den perfekta bilen för ditt företags behov. Med sin robusta design, rymligt lastutrymme och höga prestanda har Kangoo allt som krävs för att göra ditt företag smidigare och mer effektivt.

En mångsidig och stilren design med avancerad teknik

Designen av Kangoo är både elegant och praktisk. Den är utrustad med en modern frontgrill, LED-strålkastare och 16-tums hjul som ger en sportig och självsäker stil. Det finns också möjlighet att välja mellan flera olika färger, så att du kan anpassa bilen efter ditt företags branding.
Kangoo är också utrustad med avancerad teknik som gör körupplevelsen smidigare och mer bekväm. Bland annat har bilen en 7-tums pekskärm med navigation, bluetooth-anslutning och ett imponerande ljudsystem. Det finns också en backkamera som gör det enkelt att manövrera i trånga utrymmen och parkera bilen på ett säkert sätt.

Säkerhet och prestanda i fokus

Men det som verkligen utmärker Kangoo är dess höga säkerhetsstandard. Bilen är utrustad med antisladdsystem, airbags och en kraftfull karosstruktur som skyddar både förare och passagerare vid en eventuell kollision. Dessutom finns det möjlighet att välja till extra säkerhetsutrustning, som till exempel parkeringsassistans.
När det gäller prestanda är Kangoo inte att underskatta. Den är utrustad med en kraftfull 1,5-liters dieselmotor som ger 110 hk och ett vridmoment på 240 Nm. Detta innebär att du enkelt kan köra på motorvägar och snabbt ta dig fram till dina destinationer, samtidigt som du har tillräckligt med kraft för att transportera tung last.

background