Köp Opel Vivaro - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

26 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Upptäck Opel Vivaro - Din tillförlitliga partner för verksamheten med kraft, komfort och mångsidighet

Opel Vivaro är en pålitlig och mångsidig partner för ditt företag. Med sin imponerande kraft, bekvämlighet och flexibilitet erbjuder Vivaro en körupplevelse som överträffar alla förväntningar. Oavsett om du driver ett litet företag eller en större verksamhet kommer Opel Vivaro att vara din perfekta följeslagare på arbetsplatsen.

Kraftfull prestanda för en pålitlig transport

En av de mest framträdande egenskaperna hos Opel Vivaro är dess imponerande kraft och prestanda. Med sin kraftfulla motor och robusta chassi är Vivaro redo att ta itu med de mest krävande arbetsuppgifterna. Oavsett om du behöver transportera tungt gods, dra en släpvagn eller klara av utmanande terräng, kommer Vivaro att ge dig tillräckligt med styrka och kraft för att klara av det.

Inuti möts du av en välutrustad och bekväm interiör som genomsyras av användarvänlighet och komfort. Dess ergonomiska säten, den intuitiva instrumentpanelen och det praktiska förvaringsutrymmet skapar en arbetsmiljö där man kan organisera och transportera sitt gods på ett effektivt sätt. Dessutom erbjuder Vivaro flera sittplatser och flexibla konfigurationer, vilket gör den idealisk för att transportera såväl passagerare som last.

Optimal funktionalitet och flexibilitet

Opel Vivaro är också känd för sin imponerande lastkapacitet och flexibilitet. Med flera karossalternativ och smarta lastlösningar kan du anpassa Vivaro efter dina specifika behov. det generösa lastutrymmet, de praktiska skjutdörrarna och den låga lasttröskeln gör det enkelt att lasta och lossa ditt gods. Oavsett om du behöver transportera byggmaterial, leveranser eller har behov av ett mobilt kontor, så kommer Vivaro att vara den perfekta lösningen för dig.

Opel Vivaro lägger stor vikt vid säkerhet. Med en bred samling av avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem kan du känna dig säker och skyddad under din resa. Teknologier som adaptiv farthållare, filhållningsassistans, övervakning av blindspots och autonoma nödbromssystem samarbetar för att minska risken för olyckor och ge dig extra trygghet och säkerhet.

background