Köp Opel Combo - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

9 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Opel Combo - En ultimat arbetspartner för ditt företag

Opel Combo är en pålitlig och mångsidig partner för ditt arbete. Med sin smarta design, imponerande lastkapacitet och bränsleeffektiva motorer erbjuder Combo en körupplevelse som överträffar alla förväntningar. Oavsett om du driver ett företag eller behöver en tillförlitlig arbetsbil är Opel Combo din perfekta följeslagare.

Transportera mera med flexibla lösningar

Opel Combo har en extremt praktisk och funktionell design. Med sina rena linjer, rymligt lastutrymme och praktiska skjutdörrar sticker Combo ut som en pålitlig arbetsbil. Dess design har optimerats för att möta kraven från yrkesverksamma och företagare och varje detalj har utformats för att ge dig maximal användning och bekvämlighet.

Men det är inte bara utseendet som imponerar med Opel Combo. Inuti möts du av en ergonomisk och användarvänlig interiör som är skräddarsydd för arbete. Med bekväma säten, smarta förvaringsutrymmen och praktiska funktioner, som en justerbar lastplattform, får du en perfekt arbetsmiljö där du kan organisera och transportera ditt gods på ett effektivt sätt.

Opel Combo är också känt för sin imponerande lastkapacitet och flexibilitet. Med flera karossalternativ och smarta lastlösningar kan du anpassa Combo efter dina specifika behov. Oavsett om man behöver transportera tungt gods, skrymmande föremål eller har behov av flera sittplatser för arbetslaget, kommer Combo att erbjuda dig tillräckligt med utrymme och flexibilitet för att klara av det.

Prestanda och säkerhetsfunktioner

När det gäller prestanda och bränsleeffektivitet levererar Opel Combo på alla fronter. Med sina effektiva motoralternativ och avancerade teknologier får man en smidig och bränslesnål körupplevelse. Combo är utformad för att maximera bränsleekonomin och minska miljöpåverkan, vilket innebär att du kan driva ditt företag med lägre kostnader och en positiv inverkan på planeten.

Med en omfattande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem kan du känna dig trygg och skyddad under färden. Funktioner som antispinnsystem, stabilitetskontroll, backkamera och kollisionsvarningssystem arbetar tillsammans för att minska risken för olyckor och skydda både dig och dina passagerare.

background