Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Citroën Berlingo - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

25 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Upplev Citroën Berlingo - Den praktiska och mångsidiga familjebilen som förvandlar din vardag

Citroën Berlingo är en pålitlig och mångsidig följeslagare som gör vardagen enkel och njutbar. Med sin smarta design, rymliga interiör och praktiska funktioner erbjuder Berlingo en körupplevelse som överträffar alla förväntningar. Oavsett om du ska på en familjeresa eller bara ta dig igenom stadens trafik kommer Citroën Berlingo att vara den perfekta bilen för dig och din familj.

Smart design och rymlig interiör

En av de mest framträdande egenskaperna hos Citroën Berlingo är dess praktiska och funktionella design. Med sin karakteristiska kaross, generösa lastutrymme och praktiska skjutdörrar sticker Berlingo ut som en pålitlig familjebil. Dess design är optimerad för att möta behoven hos en aktiv familj och varje detalj är utformad för att erbjuda maximal användning och bekvämlighet i vardagen.

När du kliver in i Citroën Berlingo möts du av en rymlig och välförsedd interiör som utstrålar komfort och praktfull användning. De flexibla sätena, de smarta förvaringslösningarna och den generösa kupén skapar en trivsam atmosfär där hela familjen kan njuta av varje resa. Dessutom är Berlingo utrustad med avancerade tekniska funktioner, inklusive en intuitiv pekskärm och omfattande anslutningsmöjligheter, som håller dig uppkopplad och underhållen under hela färden.

Effektiv prestanda och imponerande säkerhetstänk

Med sina effektiva motoralternativ och avancerade teknologier får man en smidig och bränslesnål körupplevelse. Berlingo är utformad för att maximera bränsleekonomin och minska miljöpåverkan, vilket innebär att du kan njuta av kostnadseffektiva resor samtidigt som du minskar din påverkan på planeten.

Citroën Berlingo är dedikerad till att säkerställa din trygghet. Med en omfattande samling av avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem kan du känna dig fullständigt skyddad under hela din resa. Genom att kombinera teknologier som adaptiv farthållare, filhållningsassistans, trötthetsvarning och autonoma nödbromssystem minimerar Berlingo risken för olyckor och garanterar att både förare och passagerare reser med sinnesfrid.

background