Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Mitsubishi Outlander - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

72 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Mitsubishi Outlander - Klassikern som förenar design och prestanda med mångsidighet

Mitsubishi Outlander är en ikon som har blivit en favorit bland äventyrslystna förare världen över. Med sin imponerande design, kraftfulla prestanda och enastående allsidighet erbjuder Outlander en körupplevelse som överträffar alla förväntningar. Oavsett om du utforskar stadens gator eller ger dig ut på ett äventyr i naturen, kommer Mitsubishi Outlander att ta dig dit med stil och komfort.

Stilfull interiör och design förenat med kompromisslös prestanda

Mitsubishi Outlander präglas av dess dynamiska och sofistikerade design. Med sin kraftfulla front, strömlinjeformade kaross och distinkta grill sticker Outlander ut från mängden och fångar uppmärksamheten på vägen. Den kombinerar stil och funktionalitet på ett imponerande sätt och skapar en bil som verkligen gör ett starkt intryck.

Inuti möts du av en rymlig och välskapad interiör som genomsyras av komfort och lyx. Materialen är noggrant utvalda och av högsta klass och den ergonomiska utformningen skapar en trivsam atmosfär där du och dina passagerare kan njuta av varje resa. Dessutom erbjuder Outlander enastående allsidighet med flexibla sittplatser och generöst lastutrymme, vilket gör den perfekt för familjeäventyr eller för att transportera större föremål.

Outlander levererar också en slagkraftig prestanda. Med sitt urval av kraftfulla motorer och avancerade fyrhjulsdriftsystem får du en smidig och responsiv körupplevelse oavsett terräng. Outlander kombinerar prestanda och effektivitet på ett imponerande sätt och ger dig kraften att ta dig an varje utmaning.

Ett tryggt och miljömedvetet val

Mitsubishi Outlander lägger stor vikt vid säkerhet. Med en omfattande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem kan du känna dig trygg och skyddad under färden. Funktioner som adaptiv farthållare, filhållningsassistans, blindspot monitor och autonoma nödbromssystem arbetar i symbios för att minska risken för olyckor och ger dig extra sinnesfrid och säkerhet på vägen.

Outlander har också en miljömedveten sida. Med sin avancerade plug-in hybridteknologi erbjuder Outlander en miljövänlig och bränsleeffektiv körupplevelse. Du kan köra med lägre utsläpp och spara på bränslekostnader samtidigt som du gör en positiv inverkan på miljön.

background