Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Mini Hatch - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

8 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

MINI Hatch - En legendarisk bil med moderna funktioner och underbar design

MINI Hatch är en bil som har fått en stor fanbase sedan den första lanseringen år 1959. Det var en bil som hade en liten storlek men som var full av karaktär och stil. Nu, mer än 60 år senare, är MINI Hatch en bil som fortsätter att fascinera med sin unika design och moderna funktioner. Det är en bil som passar perfekt för den moderna stadsmiljön, där dess kompakta storlek gör det enkelt att parkera och manövrera genom trånga gator och smala gränder.

Kraftfull kombination av stil och komfort i en liten bil

MINI Hatch är en bil som sticker ut i mängden. Dess design är både snygg och elegant, samtidigt som den har en ungdomlig och sportig stil som passar perfekt för dem som söker en livlig och dynamisk bil. Den nya versionen av MINI Hatch har en lägre profil och en bredare spårvidd, vilket ger en ännu bättre körglädje och stabilitet. Dessutom har den en mängd nya tillval, såsom LED-strålkastare och en aerodynamiskt optimerad kaross.
MINI Hatch har också en inredning som är modern och trendig. Instrumentpanelen är tydlig och lätt att använda och alla kontroller är placerade på ett praktiskt sätt. Bilen har också utmärkta förvaringsutrymmen, såsom dörrfickor och ett generöst bagageutrymme. Interiören kan anpassas efter dina önskemål med val av olika färger och material, såsom läder och alcantara.

En rolig och säker körupplevelse

MINI Hatch är inte bara en bil med en fantastisk design, utan den har också en imponerande bränsleeffektivitet. Med sin kraftfulla men bränslesnåla motor kan man köra längre sträckor utan att behöva tanka upp. Dessutom har bilen en mängd avancerade funktioner som bidrar till att öka bränsleeffektiviteten, såsom start/stopp-teknik och energiåtervinning under inbromsning.
Sist men inte minst, MINI Hatch är en bil som är säker och pålitlig. Den är utrustad med moderna säkerhetsfunktioner, såsom adaptiv farthållare, filbytesassistans och automatisk nödbromsning. Dessutom har den fått höga betyg i kollisionstester och har blivit utsedd till en av de säkraste bilarna i sin klass.

background