Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Mini Countryman - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

27 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

MINI Countryman – Körning med karaktär och stil

MINI Countryman är inte bara en bil, det är en livsstil. Med sin ikoniska design, fantastiska prestanda och unika personlighet erbjuder Countryman en körupplevelse som är full av karaktär och stil.

Klassisk design möter exklusiv interiör

Countryman sticker ut på vägen med sin distinkta och sportiga design. De markerade hjulhusen, den muskulösa fronten och de välplacerade strålkastarna ger bilen en aggressiv attityd och en förtrollande framtoning. Varje detalj är noggrant utformad för att skapa en bil som fångar uppmärksamheten.

Stig in i Countryman och du möts av en interiör som andas kvalitet och exklusivitet. Det fina lädret, de eleganta detaljerna och den ergonomiskt utformade instrumentpanelen skapar en atmosfär av överflöd och komfort. Och trots sin kompakta storlek erbjuder Countryman en förvånansvärt rymlig kupé, med gott om utrymme för både passagerare och last.

Effektiv prestanda och innovativ säkerhetsteknik

Countryman är inte bara snygg, den är också kraftfull. Med sina imponerande motoralternativ och avancerad teknik kan du förvänta dig en responsiv och dynamisk körupplevelse. Den smidiga väghållningen och den precisa styrningen gör att du kan njuta av varje kurva och raksträcka. Countryman är redo att ta dig dit du vill, med stil och prestanda.

Säkerheten är en prioritet hos MINI och Countryman är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem för att skydda både dig och dina passagerare. Adaptiv farthållare, filhållningsassistans och autonomt nödbromssystem är bara några av de funktioner som arbetar tillsammans för att minimera risken för olyckor och ge dig extra trygghet på vägen.

background