Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Mercedes-Benz GLA - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

25 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Upplev Lyx och Dynamik i Mercedes-Benz GLA

Mercedes-Benz GLA är en bil som kombinerar lyx och dynamik på ett imponerande sätt. Med sin eleganta design, avancerade teknik och exceptionella prestanda erbjuder GLA en körupplevelse som tar dig till nya höjder.

Få en lyxigare upplevelse med design och interiör av högsta klass

En av de mest framstående egenskaperna hos Mercedes-Benz GLA är dess stilrena och moderna design. Med sina väldefinierade linjer, kraftfulla proportioner och distinkta frontgrill sticker GLA ut på vägen och drar till sig uppmärksamheten. Dess exklusiva detaljer och noggrant utvalda material visar på Mercedes-Benz kompromisslösa kvalitet och skapar en bil som utstrålar lyx och stil.

Stig in i GLA och du möts av en sofistikerad interiör som präglas av komfort och förstklassigt hantverk. De lyxiga materialen, den genomtänkta instrumentbrädan och bekväma säten skapar en trivsam atmosfär där varje resa blir en njutning. Med avancerad teknik som en intuitiv pekskärm och Mercedes-Benz MBUX-infotainmentsystemet har du allt du behöver inom räckhåll för en uppkopplad och bekväm körupplevelse.

Ambitiös säkerhetsteknik och resolut prestanda

Säkerheten är av yttersta vikt i GLA. Mercedes-Benz har alltid varit en pionjär inom säkerhetsteknologi och GLA är inget undantag. Med avancerade säkerhetssystem och assistansfunktioner kan du känna dig trygg och skyddad oavsett vägförhållanden. Adaptiva farthållare, filhållningsassistans och autonomt nödbromssystem arbetar tillsammans för att minimera risken för olyckor och ge dig extra sinnesfrid .Mercedes-Benz strävar alltid efter att sätta standarden för säkerhet och GLA lever upp till förväntningarna.

När det gäller prestanda imponerar Mercedes-Benz GLA med sin kraftfulla och effektiva motor. Den levererar en responsiv och smidig körupplevelse oavsett vägförhållanden. GLA kombinerar prestanda och bränsleeffektivitet på ett imponerande sätt och ger dig den kraft och körglädje du behöver för att ta dig an varje resa.

background